Тест – головоломка №1-С: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Ну як вирішили головоломку? Швидко це вам вдалося зробити? А відповідь ви можете подивитися на малюнку нижче. Відмінного вам настрою та удачі!

Представляємо вам нову добірку головоломок із сірниками. Ці головоломки дуже потрібні серед користувачів соцмереж. Спробуйте розв’язати її. А інформація нижче буде вам корисною.

Усвідомлений рух

Тут ви практикуєте розум, як у розумі, так і в тілі, помічаючи відчуття у своєму тілі, а також довкола себе. Це включає налаштування на себе, коли ви рухаєтеся так, як вам подобається. Уважна прогулянка – чудовий спосіб зміцнити свій розум і тіло, щоб покращити психічне та фізичне здоров’я.

Вправи на свідомість, які можна спробувати вдома

Цей перелік прикладів вправ допоможе вам розпочати усвідомлений життєвий шлях. Ідея, що стоїть за всіма ними, одна й та сама: використовувати всі свої почуття (зір, слух, дотик, нюх і смак, якщо смак можна застосувати та доречний), щоб налаштуватися на те, що ви робите наразі. Незалежно від того, чи присвячуєте ви час формальній практиці кожен день або виконуєте ці вправи протягом дня (або і те, й інше), ви поступово стаєте більш зосередженим і менш мандрівним, більш здатним приймати кожен момент, не оцінюючи його, а також більше спокійним і здатним вибирати ваші реакції на життя, а не дії у відповідь на те, що відбувається.

Починайте кожне з них із повільного глибокого вдиху. Продовжуйте дихати повільно і глибоко, виконуючи ці вправи, оскільки цей тип дихання заспокоює симпатичну нервову систему (що відповідає за реакцію на стрес «бий або біжи») і активує парасимпатичну нервову систему (заспокійливу, яка називається «відпочинком»).

Ну як вирішили головоломку? Швидко це вам вдалося зробити? А відповідь ви можете подивитися на малюнку нижче. Відмінного вам настрою та удачі!

Рішення показане хрестиком