Яка буде надбавка в Україні до пенсії з відстроченням

Люди в нашій країні зможуть оформляти пенсію із відстрочкою. Що вона припускає? Прочитайте статтю і дізнаєтеся.

Деякі люди передпенсійного віку і просто звичайні люди, які ще працюють, запитують, яким чином можна збільшити свою пенсію. Це можна зробити за наступних умов.

Люди в нашій країні зможуть оформляти пенсію із відстрочкою. Що вона припускає? Якщо людина пенсійного віку продовжує працювати та не подала на оформлення пенсії, вона може претендувати на надбавку до пенсійних виплат. Йому нараховуватимуть додаткові надбавки щомісяця за кожен місяць “переробки”, без оформлення пенсії.

Пенсія із відстрочкою

Громадяни України, як правило, ще працюють після того, як у них настає час, коли можна вийти на пенсію. Це робиться навіть коли немає достатнього страхового стажу.
Якщо людина оформляє пенсію з відстрочкою, а страховий стаж більше, ніж потрібно за законодавством, він може претендувати на надбавку до щомісячних виплат.
Якщо така людина продовжує працювати та не оформляє пенсію, то згідно із законом України вона може подати заяву, щоб їй призначили пенсію із відстроченням.

Ця пенсія у нашій країні передбачає надбавки. Ви повинні знати, що так звана пенсія із відстрочкою розраховується іншим критеріям.
За кожен повний місяць додаткового страхового стажу (понад 25 років) розмір пенсії за віком буде підвищено на 0,5%.

Для інформації: всі останні новини щодо пенсій в Україні та соціальних виплат, ви можете дізнатися на сайті Одна Хвилина. Будьте в курсі всіх соціальних новин – заходьте на вказаний сайт та читайте новини!