Тест – головоломка №2-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Вирішили головоломку із сірниками? Якщо ні, то на малюнку нижче є відповідь. Відмінного вам настрою та міцного здоров'я!

Популярні головоломки зі сірниками все більше захоплюють відвідувачів сайту Одна Хвилина. Вони цікаві та цікаві. До того ж, розгадуючи такі головоломки людина відпочиває. Але потрібно тренувати уважність і інформація нижче вам знадобиться.

Ми оточені стимулами, і багато хто з нас живе у стрімкому світі, де ми балансуємо між численними зобов’язаннями, вимогами та стресами. Це може бути стомливим. Маючи це на увазі, дедалі більше зростає інтерес до «бути усвідомленим». Хоча багато наших дітей дізнаються про це в школах, кожен може зробити безліч практичних кроків, щоб поліпшити свій настрій, знизити рівень стресу і зосередити свою увагу на тому, щоб краще приймати рішення, бути сильним лідером і бути більш щасливою людиною. Як правило, якщо ви станете уважнішим, ви відчуєте себе краще.

За словами Джона Кабатт-Зінна, лікаря, якому приписують впровадження усвідомленості у світський світ Північної Америки, усвідомленість — це «навмисне зосередження уваги на теперішньому моменті та без засудження», що означає зосередження уваги на тому, що ви робите зараз, з повною віддачею, Відкрите, цікаве ставлення.

Начебто нічого складного, але навіщо це робити? Виявляється, нам справді корисно практикувати (і це справді вимагає практики) уважність. Коли ми уповільнюємося і зупиняємося на мить, ми заспокоюємо емоційний сигнал тривоги нашого мозку (мигдалеподібне тіло) і дозволяємо нашому мислячому мозку (префронтальній корі) стати ясним і повністю задіяним. Вивільняються сератонін та дофамін, гормони, які розслаблюють та заспокоюють нас. Що більше ми практикуємося, то легше стає. Зрештою, наш мозок налаштовується на свідомість.

Вирішили головоломку із сірниками? Якщо ні, то на малюнку нижче є відповідь. Відмінного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором