Тест – головоломка №12-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Знайшли розв'язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров'я та удачі!

Головоломки відволікають та тренують ваш мозок. Це як би ви даєте мозку позайматися фізкультурою. Вони також покращують вашу уважність. А її можна тренувати та інформація нижче буде вам корисною.

Їжте свідомо

Якщо ви були так зайняті та ставитеся до їжі як до чогось, що не повинно займати більшу частину вашого часу, ви повинні знати, що це негативна звичка. Якщо ви хочете бути більш уважним, ви повинні ставитися до їди як до важливого моменту. Ви повинні пам’ятати, що ви їсте. Роблячи це, ви зможете вибрати правильну їжу, яка буде корисною для вас. Їжте повільно і ма
Переконайтеся, що ви знаєте про поживну цінність продуктів, які ви їсте.

Бути уважним під час їжі також означає бути в змозі їсти не тільки для того, щоб насититись, але й для того, щоб наситити організм потрібними йому поживними речовинами. Усвідомлене харчування означає, що ви точно знаєте, що ви зможете отримати від їжі, яку їсте. Це також означає, що ви можете вибрати правильну їжу і з’їсти в потрібний час. Є люди, які не можуть контролювати свої звички в їжі настільки, що вони вже стали нездоровими. Бути уважним також означає бути дисциплінованим у їжі.

Дозвольте своєму розуму блукати

Бувають моменти, коли ви повинні дозволити своєму розуму блукати. Це особливо важливо, коли ви відчуваєте, що перевантажені реальністю перед вами. Дайте своєму розуму відпочити, дозвольте йому блукати та думати про деякі речі, які можуть не стосуватися того, з чим ви маєте справу сьогодні. Таким чином ви зможете освіжити свій розум.

Творчість – продукт блукаючого мозку. Якщо ви не збираєтеся дати собі кілька хвилин тиші, щоб він міг блукати та мислити нестандартно, ви також заважаєте творчості текти. Поки ви п’єте каву, ви можете на кілька хвилин відволіктися від своїх звичайних думок і подумати про щось інше. Побродіть, і ви зрозумієте, що в житті є щось більше, ніж звичайна рутина.

Знайшли розв’язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров’я та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором