(Відео) Джамала – Росії: “Ви знову забираєте життя, знову приходьте в чужі будинки.”

Багато країн докладали зусиль для того, щоб політично зупинити агресора. Але виявилося, що агресор розуміє лише силу.

Нікого не залишає байдужий віроломний напад Росії на Україну. Звичайно, всі очікували, що може таке статися, але була ще надія, що все можна залагодити дипломатичним шляхом. Весь світ підтримував та підтримує Україну у її прагненні до незалежності.

Багато країн докладали зусиль для того, щоб політично зупинити агресора. Але виявилося, що агресор розуміє лише силу. Після нападу на нашу країну, Росія побачила як люди згуртувалися і простої прогулянки нашою землею у неї не вийшло. Збройні сили України дають відсіч.

Багато представників шоубізнесу розміщують у соціальних мережах свої звернення.
Так недавно Джамала розмістила на своїй сторінці в інстаграм сильне звернення: “Коли до тебе приходять чужі в будинок. Вбивають усіх і кажуть: «Ми не винні». Де ваші почуття? Де людяність, де? Ніхто не бачить своєї провини. Ви всі проковтнули їхні душі.
Коли я писала ці вірші у 2014 році, це стало початком пісні “1944”. Я не могла думати, що події Другої світової війни просто стануть знову реальністю, а не минулою.
Російська влада діє за аналогічним сценарієм. Спочатку – потужна пропаганда/терористи/спецоперація тощо. А потім «визволення», «порятунок» і так далі.”

Послухайте звернення Джамали на цьому відео.
Бережіть своїх близьких та себе. Не піддавайтеся паніці, ми переможемо!