Тест – головоломка №16-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Знайшли розв'язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров'я та удачі!

Значна кількість людей люблять вирішувати головоломки із сірниками. Вони відволікають і тренують уважність та ваш мозок. А уважність можна покращувати. Інформація нижче буде корисною.

Принадність людського мозку в тому, що чим більше (або менше) ми використовуємо мозковий шлях, тим сильнішим (або слабкішим) він стає. Чим більше ми практикуємо медитацію, тим більше ми схильні сприяти усвідомленню сьогодення. Тоді у нас менше шансів зісковзнути у спіраль негативних думок про наші минулі та майбутні стреси.

Медитація змінює мозок

При послідовному навчанні медитація може призвести до змін характеристик характеру. Це тому, що людський мозок напрочуд податливий. Він може змінювати свою структуру та функції, адаптуючись до нових умов – процес, відомий як нейропластичність.

Дослідження людей, котрі займаються медитацією все життя, показують, що медитація може фізично змінити структуру нашого мозку. Огляд дослідження візуалізації мозку виявив стійкі морфологічні відмінності у 8 областях мозку між тими, хто займається медитацією тривалий час, та тими, хто не займається медитацією. Ці області включають ті, які беруть участь у тілесному усвідомленні, пам’яті та регуляції емоцій.

Знайшли розв’язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров’я та удачі!

Рішення вказане зеленим кольором