Тест – головоломка №18-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Знайшли розв'язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров'я та удачі!

Значна кількість людей люблять вирішувати головоломки із сірниками. Вони відволікають і тренують уважність та ваш мозок. А уважність можна покращувати. Інформація нижче буде корисною.

Де медитація зустрічається із медициною

Уважність була рекомендована NHS з 2005 року і стала успішним інструментом для багатьох, але не всі мають розкіш часу практикувати медитацію або мотивація для цього. Щастя — це не обов’язково набута навичка, і ті, хто її потребує, повинні використовувати фармакологічні засоби.
У цьому численні дослідження виявили терапевтичні переваги медитації. Існує безліч напрямків клінічної медицини, які могли б використовувати цю практику.

Душевне здоров’я

Тренування усвідомленості може бути надзвичайно ефективним для зменшення нав’язливих думок, тривоги, депресії, симптомів СДВГ і навіть для лікування нікотинової залежності. В одному оглядовому документі, опублікованому в JAMA International Medicine, зазначається, що ефективність медитації така сама, як і в антидепресантів. Це в жодному разі не революційне лікування, але дані показують, що медитація справді покращує наш психічний добробут.

Пізнання

Крім покращення нашого настрою, медитація може навіть підтримувати наші розумові здібності. Одне дослідження показало, що у тих, хто довго медитує, спостерігається менша вікова атрофія («усадка мозку»), ніж у тих, хто не займається медитацією того ж віку. Було показано, що тренування усвідомленості навіть покращує когнітивні функції у пацієнтів з легкими когнітивними порушеннями, які найбільш схильні до ризику нейродегенеративних захворювань. Примітно, що медитація захищає мозок, що старіє.

Знайшли розв’язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров’я та удачі!

Рішення показане зеленим кольором