(Фото) Марічка Падалко опублікувала емоційний пост: її чоловік у Теробороні. Перемога за Україною!

Раніше друзі та знайомі сім'ї зі скептицизмом ставилися до закликів Соболєва підготуватися до можливої війни, а тепер постійно цікавляться, що сказав Єгор. За словами Марічки, він каже таке: перемога за Україною!

Ведуча телевізійних новин на каналі “1+1” Марічка Падалко опублікувала емоційний пост у соціальній мережі, поділилася думками та занепокоєнням про коханого чоловіка.

Для Марічки останні сім днів здалися вічністю. Українська журналістка розповіла шанувальникам, що відчуває зараз. Це постійна тривога за чоловіка Єгора Соболєва, неможливість відволіктися від тривожних думок чи живий. Щомиті заглядати в телефон, щоб побачити, чи давно був у мережі.

Єдиною можливістю трохи усунутись від тривожних думок є робота. І в той час, коли надходить повідомлення, що все гаразд, Марічка почувається так, ніби виграла лотерею, хоч і не збиралася брати в ній участь.
Ведуча каже, що чоловік має дуже сильну інтуїцію, він задовго відчув, що може бути війна. Єгор Соболєв ще у 2021 році, влітку, розпочав тренування, брав участь у військових зборах.

Марічка згадує, що вона ніяк не хотіла думати про якісь плани “Б”, яких вимагав чоловік, і тому у сім’ї часто виникали сварки. Марічці не подобалося, що начебто є необхідність купувати спальники для сім’ї, все для “тривожної валізи”, їй хотілося займатися зовсім іншим. Тепер вона вдячна чоловікові, що він подбав про це рано.
Раніше друзі та знайомі сім’ї зі скептицизмом ставилися до закликів Соболєва підготуватися до можливої війни, а тепер постійно цікавляться, що сказав Єгор.

За словами Марічки, він каже таке: перемога за Україною!