Ані Лорак, Наташа Корольова, Таїсія Повалій та інші українські зірки, які підтримали президента Росії

Ані Лорак, Таїсія Повалій, Наташа Корольова, які виступали на російському телебаченні, били себе в груди і говорили як вони люблять Україну.

В Україні досі триває війна. Агресор із Росії розв’язав цю віроломну війну і намагається захопити нашу Батьківщину. Гинуть люди, зокрема діти, старі та жінки. Солдати Росії не гребують обстрілювати мирні райони міст та села. Для них немає нічого святого. Окупанти не випускають мирних жителів з оточених міст та сіл. Військові з Росії грабують і займаються мародерством на окупованих територіях України. І це робить “велика” армія росії!

Ті гуманітарні коридори, про які домовляються супротивні сторони, росією не дотримуються знову вони бомблять. Як казав ще Бісмарк, підпис росії нічого не вартий на будь-якому документі.

Нелюдське ставлення агресора до мирних жителів обурює всю світову спільноту. І не буде прощення тим звірствам, які творить окупант на нашій землі.

У цей час, коли творяться такі безчинства, деякі представники шоубізнесу з України підтримують путіна. І найголовніше вони все ще мають український паспорт.

Ані Лорак, Таїсія Повалій, Наташа Корольова, які виступали на російському телебаченні, били себе в груди та говорили як вони люблять Україну. До того ж вони скаржилися на уявних “націоналістів”, які їх не пускають до улюбленої країни.

Які ще артисти з українським корінням виступають за розв’язану путіну війну, або мовчать про неї:

Таїсія Повалій як у рот набрала і мовчить про звірства російських солдатів на її Батьківщині. Адже вона народилася на Київщині.

Наталя Корольова – мовчазно підтримує путіна.
Ви повинні знати, що Наташа Корольова, є членом путінської партії “Єдина Росія”.

Наташа Корольова, є членом путінської партії “Єдина Росія”

Лоліта дуже хвилювалася, коли її мама і дочка ховалися від бомбардувань у Києві, але не засудила агресію росії проти України.

Ялинка – коли почалася війна Росії проти України. Вона видалила всі пости в особистих мережах, і це вся реакція її на агресію путіна.

Сергій Маковецький – це корінний киянин і зараз його рідне місто обстрілює путін. Він відреагував на війну Росії проти України одним відео в інстаграм – і все.

А справжні патріоти України не мовчать і розповідають і показують усю правду про цю жахливу війну росії проти України, яку розв’язав путін.
Знайте, все одно Україна перемогла і вижене окупантів. Не панікуйте, не слухайте та не вірте російській пропаганді. Звертайте увагу лише на офіційні українські засоби масової інформації.