Олег Винник та Таюне чекають на дитину: Таїсія Сватко натякнула на вагітність та пологи за кордоном

Шанувальники уважно стежать за життям Олега Винника – від спритного погляду фанатів не приховати жодної дрібниці. Ось і тепер шанувальники Винника запідозрили його дружину у вагітності.

Український музикант Олег Вінник збудував свою кар’єру, покладаючись на сценічний образ холостяка – ловеласа, який з легкістю підкорює жіночі серця. Проте приховувати правду все життя – неможливо, тому справжні шанувальники Винника знають, що він уже давно одружений зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сваткою.

Подружня пара стала улюбленим тандемом українських слухачів, проте шанувальники цікавляться не лише професійною діяльністю Винника та Таюні, а й їхнім особистим життям. Особливо всіх цікавить головне питання – чи є у подружжя дитина і чи збираються вони заводити дітей?

Винник та Таюне ретельно приховують особисте життя від фанатів

Підігріли інтерес публіки чутки, які просочилися у медіа у 2020-му році. Тоді стало відомо, що у Винника та Таюне, можливо, вже є дитина, проте вони про неї не розповідають і не афішують її особистість.

Приводом для появи таких чуток стало інтерв’ю, яке Олег Винник давав у далекому 2005 році – тоді українська зірка зізналася, що хоче перевезти дружину та дитину до себе до Німеччини.

Одкровення музиканта швидко забулося, а після інтерв’ю фанати раз у раз приписували парі то одну дитину, то іншу – Таїсія постійно ставала мамою.

Фанати будують теорії про материнство Таїсії Сватко

Варто зауважити, що Олег Винник вибрав собі дружину, дуже схожу на нього самого – Таюні ніде і ніколи не ділиться подробицями особистого життя. Співачка не з’являється на інтерв’ю, не ділиться з фанатами одкровеннями і не потрапляє в об’єктиви докучливих папараці.

Лише одній людині вдалося витягнути Таїсію на інтерв’ю – це була Катерина Осадча. Проте, навіть найталановитішому зірковому детективу країни не вдалося витягти з Таюні жодної краплі особистої інформації.

Олег Винник та Таїсія Сватко приховують правду

Таїсія Сватко активно веде власну Instagram сторінку, де ділиться з підписниками деталями професійної діяльності, а іноді публікує особисті фотографії. Один із таких знімків розбурхав шанувальників Таюні – коментатори запідозрили можливу вагітність дівчини.

Приводом для підозр став нібито округлий животик дівчини на чорно-білій фотографії. Можливо, це лише оптична ілюзія, адже на знімку Таїсія одягнена в картаті шорти, вигин яких може справляти враження, що живіт округлий.

Однак, як би там не було, шанувальники обожнюють пару Олега Винника та Таїсії Сватко, а якщо подружжя стане батьками – це лише потішить фанатів більше.