“Вам потрібно дати звання народного артиста”: Олег Винник звернувся до українців

Король вовчих Олег Винник не міг пройти повз, і не привітати своїх улюблених шанувальників з тридцятиріччям незалежності України.

Музикант виклав в Інстаграм-профіль своє нове радісне фото, і ось що написав у підписи:

“Квітуча! Пахучих! Моя! Рідна! Батьківщина! Україна !!! З Днем Незалежності! Люблю “

Відзначимо, співак Олег Винник – дійсно український артист. Незважаючи на те, що на старті своєї кар’єри він виступав на європейських сценах, в тому числі і в топових театрах Німеччини, в один момент він все одно повернувся на батьківщину і заспівав на державну мову.

У Олега Винника є пісні як російською, так і українською. Найбільше популярності артисту великої сцени принесли композиції “Ніно “, “Вовчиця “, “Здрастуй, наречена ” та інші.

Нещодавно співак випустив спільний хіт з маловідомої виконавицею Еліною Іващенко. Пісня також була українською мовою і отримала назву “Діаманти “. З Іващенко Винник познайомився на одному з талант-шоу.

Еліна Іващенко та Олег Винник
Еліна Іващенко та Олег Винник

Крім концертної діяльності артиста також нерідко запрошують взяти участь в телевізійних проектах. Наприклад, недавно він був суддею гіпер шоу “Маска ” на телеканалі Україна. В кінці 2020 року Винник вийшов на паркет в якості учасника. Незважаючи на велику підтримку глядачів, перемогти артисту не вдалося – його завчасно дискваліфікували через хворобу.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.