Слава Камінська після завершення кар’єри “НеАнгелов” подалася “не туди”: співачка з’явилася на недитячому фото

Слава Камінська, незмінна солістка колись відомого та популярного гурту "НеАнгели", обрала досить нескромний спосіб привітати передплатників зі вчорашним святом – багато хто просто не зрозумів такого вчинку.

Вчора Україна святкувала 31-й День незалежності. У сучасних воєнних реаліях усі українці особливо гостро відчули ціну свободи, цим кожен українець поспішив поділитись на особистих сторінках у соціальних мережах. Українці ділилися у мережі патріотичними фото, текстами, що надихають.

Не відставали й представники українського шоу-бізнесу – вчора ми поділилися добіркою найчуттєвіших та найпатріотичніших привітань. Слава Камінська, екс-солістка відомого поп-гурту “НеАнгели” теж вирішила привітати своїх шанувальників. Проте, обрала Слава досить цікавий спосіб, який деяким видався недоречним.

Слава Камінська поділилася відвертим фото у мережі
Слава Камінська поділилася відвертим фото у мережі

Камінська, зважаючи на все, прийняла рішення виділитися серед своїх колег, проте підписники співачки подібне прагнення не схвалили. Слава Камінська виклала на особисту сторінку в Instagram фотографію у синьо-жовтому купальнику-бікіні.

В описі до фотографії зірка заявила, що довго думала над тим, чи ділитися подібною фотографією в мережі, чи таки залишити її для особистого архіву. Однак, зрештою, за словами Камінської, вона вирішила опублікувати фотографію.

Згодна, зовсім не той час для таких фото

, – написала зірка і додала, що насамперед викладає відверту фотографію для ЗСУ.

Хлопці лише завдяки вам у нас є можливість вільно дихати в Незалежній Україні. Зі святом! З вірою в Україну, ЗСУ та перемогу!

, – додала Слава Камінська.

У коментарях українській співачці залишили низку питань, засудивши подібну поведінку під час війни. Коментатори заявили, що такі фотографії виставляють не заради загального блага, а задля задоволення власного бажання утвердитись.

Підписники особистої сторінки Камінської справедливо помітили, що якщо співачці здалося, що все добре, то в Україні все ще триває війна і щодня помирають люди – мирні та військові.

Підписники дорікнули Славі Камінській у коментарях під публікацією і справедливо уточнили – а чим же подібне фото допоможе ЗСУ? Коментатори поділилися особистим чуттям, що військовим цього дня явно не до фото Камінської.

  • “Сьогодні можна було і вишиванку одягнути”
  • “Ви ж у Нідерландах дихаєте, там цілком собі безпечне повітря”
  • “Фото для показухи, а не для ЗСУ”
  • “Як це гидко…”

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.