Як зараз виглядають найвідоміші бабки Мотрона та Цвєточєк з шоу Криве дзеркало: не впізнати (ФОТО)

Для когось ці імена невідомі, проте справжні старожили знають напевно – коли на екранах з'являються бабки Мотрона та Цвєточєк, не сміятися неможливо. Куди зникли знамениті бабусі?

Мотрона Нігматуліна та Клавдія Цвєточєк вперше з’явилися на екранах телеглядачів наприкінці 1990-х і тоді буквально з першого виступу стали живими легендами серед гуморного загону “Кривого дзеркала”. Знаменитий дует звався “Нові російські бабки” і був постійним гостем різних гумористичних шоу.

Одного разу бабки почали все рідше і рідше з’являтися на екранах. Кілька років тому шанувальники помітили, що Мотрона та Цвєточєк майже не беруть участь у гумористичних проектах, а невдовзі вони взагалі зникли. Куди ж поділися знамениті бабки?

Проект двох університетських товаришів виявився дуже успішним
Проект двох університетських товаришів виявився дуже успішним

Ролі бабусь виконували Сергій Чванов та Ігор Касилов. Молоді актори-коміки познайомилися у рідному для обох місті Тольятті. Тоді вони побачили один одного у студентському театрі і невдовзі, роз’єднавшись, вирішили створити цікавий проект, але навіть не підозрювали, що він стане таким успішним. Спочатку бабок було троє – з ними виступав третій друг Андрій Воробйов.

Однак, коли артистам запропонували ефірний час на одній із радіостанцій, вони вирішили стати дуетом. За їхніми спогадами, Андрія Воробйова попросили залишити проект через погану дикцію – на радіо не було сенсу утримувати актора, який може зацікавити публіку лише зовнішнім виглядом

Слава наздогнала акторів дуже скоро. Їх почали помічати не лише у рідному Тольятті. Мотрону та Цвєточєк запросили на “Кубок гумору” Євгена Петросяна. Після цього творче життя двох товаришів закрутилось. У “Кривому дзеркалі” вони виступали кілька років і незабаром залишили проект.

Сергій Чванов та Ігор Касилов у сценічних образах
Сергій Чванов та Ігор Касилов у сценічних образах

Коли фанати почали ставити питання, чому вони пішли, ті відповідали, що працюють над фільмом “Дві жінки в Амстердамі”. Проте, навіть після закінчення зйомок фільму Мотрона та Цвєточєк не повернулися на телеекрани у шоу “Криве дзеркало”. Серед шанувальників ширилися чутки, що причиною відходу став особистий конфлікт із Петросяном, проте актори заперечували ці домисли.

Сам Петросян не коментував подібні припущення.

Не можна сказати, що життя акторів склалося погано – вони досягли успіху і в особистій, і в творчій сферах. Зі своїми дружинами бабці познайомилися в театрі, обидва стали подружжям і обзавелися дітьми.

Так зараз виглядають актори, які зіграли бабок на сцені
Так зараз виглядають актори, які зіграли бабок на сцені

Кар’єра також не зупинилася. Вони випробували себе у ролі телеведучих та продовжили сольну кар’єру. Востаннє разом актори виступали на фестивалі “Гуморина 2021”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.