Дмитро Комаров очікує поповнення: незабаром у сім’ї телеведучого народиться ще одна дитина

Український телеведучий Дмитро Комаров поділився із шанувальниками гарною новиною – у родині знаменитості очікується поповнення. Несподіване фото в мережі порадувало публіку

Дмитро Комаров – відомий український телеведучий, який найбільше прославився завдяки передачі “Світ навиворіт”. Здавалося б, чоловік абсолютно незворушний і беззаперечно безстрашний. Для Комарова не страшно випробувати отруйну їжу, поспілкуватися з японськими якудзами або спробувати вполювати крокодилів або піраній.

Таким його бачать телеглядачі більшу частину екранного часу. Проте, окрім захоплюючої та небезпечної професії, у Дмитра Комарова є чудова родина, в якій незабаром очікується поповнення. Так, нещодавно стало відомо, що сестра телеведучого перебуває при надії – 33-річна Ангеліна Комарова вдруге стане мамою та подарує старшому братові другого племінника чи племінницю.

У соціальній мережі Instagram на особистій сторінці дівчина поділилася стильним знімком, на якому в білому вбранні крокує центром Києва, навпроти столичного ЦУМу, а в руках тримає кілька соняшників. Поки Ангеліна задумливо дивиться в далечінь, повз проїжджають машини, а дівчина поправляє симпатичний білий капелюшок.

Взута дівчина в екстравагантні туфлі на високих товстих підборах, а на плечі у неї висить акуратна сумка. Весь образ дівчини зібраний у виключно білому кольорі, що робить фотографії “легкими” та літніми.

Багато чого сталося в житті за цей період, як і в житті кожного українця… Але в мене за цей час ще й виріс великий живіт. Насолоджуйтесь фотографіями з моєї вагітної фотосесії у центрі найкращого міста на планеті

, – мило і трохи філософськи підписала Ангеліна Комарова пост в Інстаграм.

Дівчина також повідомила, що дізналася новину про свою вагітність за кілька днів до повномасштабної війни. Старший брат вагітної Ангелини залишив у коментарях серця, проте варто підозрювати, що Комаров знав про вагітність дівчини задовго до того, як вона вирішила поділитись новиною з підписниками.

Сестра Дмитра Комарова Ангеліна та дружина ведучого Олександра Кучеренко
Сестра Дмитра Комарова Ангеліна та дружина ведучого Олександра Кучеренко

Нагадаємо, що Ангеліна Комарова є одним із найкращих столичних стилістів. Дівчина, як і її зірковий старший брат, обожнює подорожі та екстремальний активний відпочинок. До речі, її чоловік зробив їй пропозицію за кордоном – у подорожі по США.

Дівчина вже має дитину – маленьку доньку Алісу.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.