Могилевська пояснила, чому у 47 років досі незаміжня: чисельні романи вплинули на репутацію?

Українська співачка Наталія Могилевська мала двох офіційних чоловіків і багато підозр у романах з відомими шоуменами. Хоча особисте життя зірки насичене та бурхливе, у свої 47 Могилевська залишається неодруженою

Творчістю Наталії Могилевської цікавляться тисячі українців – співачка має гарні вокальні дані та завжди вміє влаштувати на сцені шоу. Однак публіці цікаве і особисте життя зірки. І це не дивно – за плечима Могилевської кілька, на жаль, невдалих шлюбів і безліч чуток про пристрасні романи з українськими шоуменами.

У далекому 2004 році молода Наталія Могилевська вперше вийшла заміж – за підприємця та власника бізнесу Дмитра Чалого. Майже відразу після знайомства пара відчула один до одного сильне тяжіння. Романтичні побачення, шикарні подарунки та довгі поцілунки біля вхідних дверей вселили в молодих людей почуття любові та пристрасті.

Незабаром вони одружилися, проте Могилевська вже через тиждень усвідомила, що романтичний період “зустрічань” сильно відрізняється від подружнього побуту. Через пів року співачка розлучилася з першим чоловіком.

У майбутньому Наталія Могилевська врахувала усі помилки минулого. Єгор Долінін, другий чоловік співачки, також є бізнесменом. Разом пара прожила відносно довгих п’ять років і ці стосунки можна сміливо назвати дорослими та серйозними. Подружжя йшло нога в ногу, але навіть набута в минулому мудрість не допомогла Могилевській зберегти ці стосунки.

Розлучилися через ревнощі… Мені не подобалася його партнер із танців, а його напружували постійні чутки про мій роман із Владом Ямою. Єгор був найкращим чоловіком у моєму житті

, – колись розповідала журналістам Могилевська.

Наталія Могилевська розповіла про причину своєї самотності
Наталія Могилевська розповіла про причину своєї самотності

Після другого розлучення Наталя залишається одна. У мережі раз у раз з’являються чутки про те, що знаменитість “закрутила” черговий роман із представником українського шоу-бізнесу, проте сама Могилевська жоден із чуток не коментує.

У коханці іменитої співачки записували і хореографа Влада Яму, і продюсера Олега Варановича, і кухаря Ектора Хіменеса-Браво, і співака Петра Дмитриченка, і танцюриста Раду Поклітару. Сама Наталія не заперечувала, але й не підтверджувала цих зв’язків.

Співачка зізнається: у тому, що вона у 47 років залишається незаміжньою є лише її вина. За словами Наталії, постійне прагнення завоювати нові професійні вершини є причиною проблем в особистому житті.

Все життя для мене кар’єра та робота були на першому місці. Я могла спізнитися на побачення з коханим чоловіком і не на годину, а на 5 годин. В результаті всі від цього втомлюються

, – коментує Могилевська.

Крім того, за визнанням співачки, вона чудово розуміє та приймає той факт, що будь-який чоловік бажає отримувати увагу від дружини.

Сьогодні відомо, що Наталія Могилевська зустрічається із чоловіком, особистість якого зберігає в таємниці. Схоже, що співачка нарешті знайшла своє щастя, проте боїться його втратити. “Щастя любить тишу” – схоже саме цим прислів’ям керуються кохані.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.