Несподіване викриття Віри Брежнєвої: шанувальники запідозрили співачку у пластиці – робила не одну операцію

Віра Брежнєва неохоче ділиться деталями з особистого життя, проте від уважного погляду шанувальників неможливо приховати нічого. Співачку запідозрили у тому, що вона користувалася послугами пластичного хірурга

Віра Брежнєва – відома українська актриса, співачка, телеведуча та колишня солістка поп-групи “ВІА Гра” вважає за краще мовчати про секрети свого бездоганного зовнішнього вигляду. Єдине, у чому колись визнавалася зірка, – це видалення родимки на обличчі. Після цієї операції багато шанувальників засмутилися, адже вважали родимку гідністю та родзинкою свого кумира.

Однак про інші операції Віра Брежнєва мовчить. Від пильного ока фанатів важко приховати навіть найдрібніші зміни у зовнішності, тому наступний факт не залишився поза увагою шанувальників. За спостереженнями глядачів, згодом погляд Брежнєвої став більш відкритим та широким. Багато хто задається питанням – це робота часу та дорослішання співачки чи справа рук пластичного хірурга?

Лія Гавашелі, експерт та пластичний хірург, оцінила зовнішній вигляд Віри Брежнєвої та порівняла його з архівними знімками зірки. Насамперед, зауважила Лія, варто відзначити те, що співачці вдалося сильно схуднути і виглядати при цьому не болісно. За словами експерта, схуднення позитивно позначилося на формі обличчя знаменитості, проте без допомоги хірурга не обійшлося.

Фахівці вважають, що Брежнєва коригувала зовнішність на операціях
Фахівці вважають, що Брежнєва коригувала зовнішність на операціях

Так, Лія Гавашелі вважає, що за все життя Віра Брежнєва робила не одну операцію. Давно співачка вдалася до ринопластики, а потім скоригувала верхні повіки, перетворивши шкіру, що нависає, на красиву і підтягнуту. Крім того, Лія вважає, що Брежнєва видаляла жирові грижі на нижніх повіках.

Можна відзначити, що співачка постійно стежить за собою, вдається до ін’єкцій ботулотоксину, філерів та доглядових процедур

, – заявляє пластичний хірург.

Зовнішність співачки Віри Брежнєвої прокоментував і пластичний хірург Олександр Вдовін. Він солідарний з Лією і вважає, що співачка безперечно відвідувала хірурга, який допоміг їй виправити проблему навислого повіка. Так, за словами зіркового хірурга, професіонал впорався “на всі сто”.

Крім того, на думку фахівця, Віра Брежнєва вдалася до так званої “б’ютифікації” обличчя – це комплекс процедур, який націлений позбавити людину мімічних зморшок, які з’являються в результаті старіння.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.