Найхоробріші знамениті українки, які залишилися захищати країну: Леся Нікітюк, Даша Астаф’єва та інші

Поки багато знаменитих чоловіків тікають від війни за кордон, войовничі українки до останнього залишаються на своїй землі та допомагають боротися з ворогом. Ми підготували цікаві розповіді про таких зірок

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію незалежної та суверенної України пройшло вже понад пів року. За цей час абсолютно кожен українець відкрився з нового боку. Усі мали змогу показати свою силу, згуртованість та волю у боротьбі за свободу, виживання та право вирощувати нові покоління у незалежній країні.

Багато українських шоуменів із самого початку боронять нашу країну. Поки деякі знамениті чоловіки відсиджуються за кордоном і відмовляються коментувати свою втечу, інші без жодних сумнівів беруть у руки кожен свою зброю і продовжують боротися проти спільного ворога.

Проте сьогодні ми хочемо поговорити про тих, про кого дуже рідко говорять у контексті військового спротиву. Редакція “Однієї хвилини” підготувала кілька чарівних історій про відомих українок, які всупереч відсутності армійського досвіду шукають будь-які шляхи та можливості допомогти своїй рідній країні перемогти у смертельній сутичці.

Даша Астафьєва

Знаменита українська співачка завжди відрізнялася своєю прямолінійністю – дівчина ніколи не шукала м’яких та лояльних синонімів для того, щоби висловити власну думку. Про колег, які, на її думку, не заслуговують на повагу, вона говорила прямо і відверто. Ця риса характеру принесла їй загальну повагу з боку публіки під час повномасштабної війни.

Даша Астаф’єва на початку війни допомагає волонтерам чистити картоплю

Даша Астаф’єва – одна з небагатьох знаменитостей, яка жодного разу не залишила межі України під час повномасштабного вторгнення Росії. Більше того, співачка з перших секунд розпочала активно допомагати військовим і займатися волонтерством.

Найвідоміший жест Даші Астаф’євої – це допомога у приготуванні обідів для військовослужбовців ЗСУ. Так, на початку повномасштабного вторгнення співачка та модель поділилася з підписниками кадрами, на яких вона чистить картоплю.

Таким фото Астаф’єва поділилася з підписниками під час волонтерства

Люди, які зараз десь красиво на узбережжях переживають про стан країни, підкажіть, будь ласка, чи правильно я все закомпонувала на фото?

, – прямолінійно підписала дівчина фото, на якому зображено купу картоплі, мішок з очистками та горнятко кави, яку Астаф’єва тримає брудними руками.

Леся Нікітюк

Українська гуморна телеведуча на початку повномасштабної війни довела всім шанувальникам – вона може бути не лише веселою, а й наполегливою та цілеспрямованою.

Так само, як і Даша Астаф’єва, дівчина залишилася в Україні і продовжила допомагати всім, хто цього потребує. Крім того, ведуча у рідному Хмельницькому відкрила притулок для вимушено переміщених людей із гарячих точок.

Леся Нікітюк ділилася з підписниками фотографією, де видно, як вона допомагає на волонтерському складі сортувати гуманітарну допомогу.

Леся Нікітюк допомагає на складі волонтерам