Світлана Лобода засвітила свої “черешеньки” влітку 2022 – Ліндеманну вже все одно: “Я там, де маю бути”

В одному з нещодавніх інтерв'ю популярна в Україні співачка Світлана Лобода поділилася подробицями з особистого життя. Виявляється, зірка давно забула Ліндеманна і переключилася на іншого

У Світлани Лободи і справді бурхливе життя. Про її громадську діяльність, довгі скитання світом і спроби бути “зручною” і популярною і в Україні, і в росії можна говорити довго. Однак про пригоди в особистому житті Лободи можна сказати ще більше. Зірка нещодавно зізналася, що зараз у її серці живе чоловік, проте його особу вона розкривати поки що не хоче.

Співачка українського походження прийняла досить зрозумілу позицію: після розставання з першим чоловіком та батьком своєї старшої дочки Євангеліни Лобода вважає за краще приховувати подробиці любовних справ. Шанувальники із завмиранням серця спостерігали за тим, як Світлана Лобода будує стосунки з німецьким музикантом та фронтменом гурту Rammstein. Пізніше в Мережі навіть з’являлися чутки, що молодша дочка Лободи була народжена саме від Тілля Ліндемана. Однак пізніше виявилося, що батько Матильди не він, а особистість справжнього папи Світлана майстерно приховує.

Так, днями Лобода відверто зізналася, що вона вже довгий час зустрічається із загадковим чоловіком, особистість якого бажає залишити у секреті. Так, за словами співачки, вона щаслива у стосунках, а тому хоче лишити це при собі.

Світлана Лобода розповіла про те, що відбувається на любовному фронті
Світлана Лобода розповіла про те, що відбувається на любовному фронті

Дуже хочу, щоб цей острівець був моїм, тому не показую та не роблю з цього піар. Мені пощастило, я зустріла свою людину, з якою на одній хвилі. Він страшенний патріот, але не українець. Мені дуже цікаво з ним, добре та комфортно. Мене не стискають і не вносять у якісь рамки

, – чесно розповіла Лобода на інтерв’ю журналістці Катерині Гордєєвій.

Світлана Лобода також розповіла журналістці, що завжди намагається підтримувати свого нового обранця, за будь-яких умов. За визнанням Світлани, у їхніх стосунках багато таємниць та загадок, але від цього їй стає лише цікавіше, адже такі пригоди, на її думку, додають гостроти у кохання.

Світлана Лобода після початку повномасштабного російського вторгнення переїхала разом із мамою, доньками та новим хлопцем до Латвії, де залишається досі.

Схожі статті

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.