Здорова і не дуже їжа: що полюбляють Могилевська, Ребрик та інші українські зірки – секрети стрункої фігури

Представниці українського шоу-бізнесу постійно стежать за своїм раціоном, проте іноді кожному хочеться поласувати чимось смачненьким, але не дуже корисним. Красуні показали свої холодильники

Багато хто навіть не задумується, але в комплекті з популярністю завжди йде потреба виглядати бездоганно. Знаменитостей завжди переслідують папараці, а тому варто їм трішки “перебрати”, з’їсти зайвого абощо і в Мережі одразу з’являються невдалі кадри. Українські зірки розповіли про те, як їм вдається смачно їсти, але при цьому виглядати бездоганно.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська детально слідкує за своїм харчуванням, аби завжди виглядати бездоганно
Наталя Могилевська детально слідкує за своїм харчуванням, аби завжди виглядати бездоганно

Українську співачку можна назвати справжнім експертом у темі домашнього схуднення. Артистка виробила власний комплекс завдань та пунктів, який допоміг досягти їй омріяного результату й досі підтримувати фігуру. За словами Наталі Могилевської, найбільш ефективний спосіб схуднути – інтервально голодувати.

Проте, варто пам’ятати, що в період, коли ви можете їсти, варто дбати про те, щоб організм отримував достатню кількість поживних і корисних речовин. Наталя Могилевська наголошує на тому, що потрібно уважно й відповідально підходити до питання виборів продуктів харчування.

Найчастіше я намагаюся дотримуватися 3 прийомів їжі, можливі перекуси. У моєму раціоні завжди присутні овочі, ягоди і фрукти. В обов’язковому порядку білкові продукти

– коментує співачка.

Настя Каменських

Співачка Настя Каменських зізналась, що обожнює смакувати свіжими фруктами та ягодам
Співачка Настя Каменських зізналась, що обожнює смакувати свіжими фруктами та ягодам

Зірка зізнається: хоча вона просто обожнює ягоди та різноманітні фрукти, не варто забувати, що вони також містять багато цукрів та часто є калорійними. За зізнанням Насті Каменських вона найбільше полюбляє літо, адже саме влітку може насолодитись кавуном, ожиною, лохиною, сливами, полуницею та ще багатьма корисними й смачними ягодами.

Проте, Каменських не забуває про золоте правило норми. Артистка вже запам’ятала кількість фруктів та ягід, які складають її денну норму.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик слідкує за раціоном, аби в об'єктиві виглядати завжди стрункою і здоровою
Лілія Ребрик слідкує за раціоном, аби в об’єктиві виглядати завжди стрункою і здоровою

Українську телеведучу з легкістю можна назвати однією з найкрасивіших українок. В одному з коментарів для преси Лілія Ребрик поділилась своїми “секретиками”: як ведучій вдається зберігати стрункість фігури й смачно ласувати улюбленими продуктами?

Зірка зазначила, що потрібно вживати достатню кількість води, мати ситний сніданок, після 15:00 не вживати важких вуглеводів, а, якщо хочеться чогось “шкідливого”, то не варто відкладати бажання на вечір – краще з’їсти це за обідом.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.