Не тільки Роксолана: кого в кіно грала Сумська – ролі, з якими не зрівняються Мішина, Кошмал та інші актори

Ольга Сумська здобула шалену славу завдяки своєму таланту та професіоналізму, які видно неозброєним оком. Згадаймо найкращі та найвідоміші ролі української акторки

Ольга Сумська підкорила публіку своїм професіоналізмом та незаперечним акторським талантом. За свою кар’єру зірка стала головною героїнею далеко не одної кінострічки. Ольга Сумська народилась і виросла в династії акторів, а тому мала, в кого вчитись ідеально відігравати кожну роль.

Цього року відомій українській артистці виповнилось 56 років, але вона навіть не збирається зупинятись. Редакція “Однієї хвилини” підготувала збірку найпопулярніших кінофільмів за участю легендарної Ольги Сумської.

“Вечори на хуторі біля Диканьки”

Роль у фільмі за мотивами творів Миколи Гоголя стала для Ольги Сумської першим досвідом у кінематографі
Роль у фільмі за мотивами творів Миколи Гоголя стала для Ольги Сумської першим досвідом у кінематографі

Ця роль стала для Ольги Сумської найпершою серйозною професійною задачею, але, зізнається акторка, вона впоралась із нею чудово. Українська артистка розповідає, що участь в зйомках у фільмі за мотивами творів Миколи Гоголя була нервовою і бентежною, але акторка не боялась її. Ольга Сумська поділилась спогадами й заявила, що викладалась на максимум. Саме ця роль прославила акторку в свій час.

“Роксолана”

Ольга Сумська буквально вирвала собі головну роль у фільмі про Хюррем Султан
Ольга Сумська буквально вирвала собі головну роль у фільмі про Хюррем Султан

Культовий український серіал приніс Ользі Сумській буквально шалену популярність. Акторка зіграла головну роль – в кадрі Сумська грала Настю Лісовську, Роксолану. Проте, зізнається артистка, на її місці могла бути зовсім інша людина.

Сумська пригадала, як проходила кастинг. Акторка розповіла, що прийшла серед останніх претенденток, а продюсери взагалі не хотіли прослуховувати Ольгу. Втім, артистка гучно заявила режисерові: “Ви мусите спробувати мене на цю роль!”. Подейкують, що саме ця фраза подарувала артистці головну роль.

“Дивне Різдво”

Ольга Сумська з теплом згадує про зйомки різдвяного фільму
Ольга Сумська з теплом згадує про зйомки різдвяного фільму

2006 року глядачі побачили кінофільм, на створення якого режисера та сценариста надихнув відома усім п’єса “Дивна Місіс Севедж”. Ольга Сумська з теплом згадує той період, коли знімалась у фільмі. Для акторки зйомки стали розвагою та душевним відпочинком – за зізнанням артистки, вона не сприймала цю роль як робочий тягар.

Ольга Сумська працювала разом з відомими акторами – Богданом Ступкою, Барбарою Брильською та іншими.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.