Як виглядають три дружини телеведучого Андрія Доманського: Юлія, Лідія Таран, третя і поки остання Марина

Український телеведучий Андрій Доманський стовідсотково має дуже хороший смак у жінках. Пропонуємо згадати, кого кохав та досі кохає знаменитість

Андрія Доманського важко назвати сім’янином, приклад якого варто наслідувати. Попри помилки минулого, сьогодні знаменитість намагається присвятити своїм дітям якомога більше часу та уваги й показати своїй нинішній дружині своє кохання та повагу.

Найперша дружина – Юлія Доманська

Як виглядає перша дружина Андрія Доманського
Як виглядає перша дружина Андрія Доманського

Зі своєю найпершою дружиною Юлією Андрій Доманський познайомився дуже давно. Наприкінці 1990-х закохані зіграли весілля, а 2000 року в телеведучого з’явився первісток. Юлія народила чоловікові сина, якого назвали на честь померлого дідуся Доманського. Через чотири роки в сім’ї з’явилась друга дитина – дівчинка Лада.

Шлюб тривав близько 10 років, а мати Андрія Доманського сильно любила свою невістку. Навіть після їхнього розставання та кохання телеведучого до Лідії Таран мати зірки не забувала про Юлію – завжди з теплом пригадувала колишню дружину сина. Втім, бути разом їм не судилось.

Цивільна дружина Лідія Таран

Андрій Доманський і Лідія Таран
Андрій Доманський і Лідія Таран

Подейкують, що до Лідії Таран Доманський пішов від дружини, коли ті ще були в шлюбі. Їхні стосунки почались раптово – так само вони і завершились. Втім, найближче коло колишніх закоханих пригадує, що разом Доманський і Таран виглядали просто ідеально, а їхній розрив багато хто вважає неправильним рішенням, проте ексзакохані не змогли порозумітись, тому й розійшлись.

Андрій Доманський та Лідія Таран не хотіли затверджувати свої стосунки офіційно – навіть народження доньки Василини не стало каталізатором. Причин для цього було достатньо, а основною стало рішення телеведучого відмовитись від ідеї подружнього життя. Знаменитості здавалось що одруження – не для нього.

Втім, виявилось, що й сама Лідія Таран не горіла бажанням пов’язувати себе сімейним життя. Приїхавши до матері коханого лише один раз, вона їй не сподобалась – на думку жінки, голова Лідії занадто зайнята кар’єрою. Саме небажання створювати сім’ю й стало причиною зіркового розриву.

Марина Доманська

Андрій та Марина Доманські
Андрій та Марина Доманські

У третіх стосунках Андрія Доманського не було казкової романтичності – з Мариною знаменитість нарешті зміг віднайти сімейний затишок та впевненість у завтрашньому дні. Ще до офіційного шлюбу в закоханих з’явилась донька Кіра. Доманський запропонував Марині одружитись несподівано – просто сказав: “Давай завтра підемо в РАЦС”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.