Автопарк Пугачової і Галкіна: будинок на колесах, лімузин і Майбах на додачу до шестиповерхового замку

Загальна вартість автопарку Пугачової та Галкіних сягає мільйонів доларів. Велика підбірка автомобілів, на яких зіркове подружжя "світилось" перед камерами папараці

Відома російська співачка ніколи не бідувала та завжди любила жити у комфорті. Так, в автопарку знаменитості купа різноманітних машин – різного призначення та класу. Розповідаємо про маленьку частину великої колекції Алли Пугачової.

Rolls-Royce Phantom

Rolls-Royce Phantom
Rolls-Royce Phantom

Історія про те, як в автопарку Пугачової з’явилась автівка за 1 мільйон доларів, за тодішнім курсом, оповита романтичністю та глибокими почуттями. Так, у медіа тоді розповідали, що майбутній дружині цю машину подарував її коханий Максим Галкін. Журналісти повідомляли, що російським гуморист виграв авто в казино та вирішив потішити Пугачову.

Mercedes-Maybach S-класа

Mercedes-Maybach S-класа
Mercedes-Maybach S-класа

З цією машиною пов’язаний гучний скандал. Алла Пугачова ніколи не подорожує літаками, адже боїться здійматись у повітря. Саме тому 2019 року, коли вона з двійнятами Лізою та Гаррі вирушила до Риги, то на залізничний вокзал її доставили прямо на перон. Публіка почала обговорювати особливе ставлення до зірки, проте керівництво вокзалу зазначило, що ніяких порушень у діях співачки не виявлено.

Bentley Arnage RL

Bentley Arnage RL
Bentley Arnage RL

Колись в автопарку Алли Пугачової стояла така машина. Її артистці подарував колишній чоловік Філіп Кіркоров на 11 річницю весілля. Автомобіль коштує близько 78 тисяч доларів. Втім, Примадонна ймовірно давно позбулась від подарунка колишнього коханого. За повідомленнями російських ЗМІ, з подарунками ексчоловіка естрадна співачка розпрощалась вже давно.

Mercedes Pullman

Mercedes Pullman
Mercedes Pullman

Лімузин Алла Пугачова отримала в подарунок від колишнього московського мера Юрія Лужкова. Автомобіль дуже сподобався Примадонні. Хоча вона не використовує його для повсякденних потреб, їздити на лімузині не може не приносити задоволення. Вартість Мерседесу сягає понад 13 мільйонів рублів або понад 200 тисяч доларів.

Будинок на колесах

Будинок на колесах
Будинок на колесах

Про наявність в автопарку Алли Пугачової будинку на колесах повідомляло російське видання “Комсомольська правда”. Так, білий “Шевроле Експрес” артистка придбала 2013 року за понад 55 тисяч доларів. Сьогодні такий автомобіль коштує вдвічі дорожче. Примадонна використовує мінівен для сімейних подорожей, а також для комфортабельних гастролей.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!