Українські зірки зізнались, у яких стосунках з колишніми: Федишин присвятила йому пісню, а Козловський ігнорує

Відомі українські знаменитості прокоментували свої стосунки з колишніми. Як насправді зараз спілкуються зірки з тими, кого колись любили та вважали "одними на все життя"?

Майже кожному хочеться мати у своєму житті людину, якій можна розповісти про все на світі та довіритись. Люди не можуть жити у самоті та навряд можуть обходитись зовсім без кохання. Не всім щастить одразу знайти свій ідеал, а тому ледве не в кожного є історія про колишні стосунки. Хоча романтичні стосунки з екскоханими завжди залишаються в минулому, не всі українські зірки можуть їх забути. Знаменитості розповіли, чи спілкуються зі своїми колишніми.

Ірина Федишин

Ірина Федишин

Українська співачка у коментарі для журналістів зізналась, що насправді одна з пісень її репертуару присвячена хлопцеві, який їй колись подобався. Втім, додала артистка, це не було серйозне кохання, адже відбулось все ще у дитячому садочку.

Колись хлопець мені симпатизував і називався Роман. Потім така пісня з’явилась у мене “Роман”

– розповіла журналістам Ірина Федишин.

Віталій Козловський

Віталій Козловський

Відомий співак вважає, що “від гріха подалі” варто все-таки викреслити колишніх жінок зі свого життя. Так, Козловський зізнається, що не розуміє, як можна перебувати у хороших стосунках з дівчиною, з якою у нього не склалось.

Як у нас можуть бути якісь стосунки, якщо в людину вже зовсім інша сім’я? Як до цього може поставитись, наприклад, її чоловік?

– прокоментував співак.

Олексій Потапенко

Олексій Потапенко

Після розлучення з Іриною Горовою Потап довгий часом працював з продюсеркою. Більш того, вони разом виховують спільного сина, але їхній випадок не належить до типу “зберегти стосунки заради дитини”. Насправді, зізнається Потап, вони з Горовою хороші друзі та дуже одне одного поважають та по-дружньому люблять, а він і взагалі “плюшевий ведмедик” у питаннях, які стосуються людських взаємин.

Дмитро Коляденко

Дмитро Коляденко

Епатажний шоумен і відомий український хореограф зізнався, що насправді він дуже чуттєва та романтична людина, а крутити романи з усіма жінками на своєму шляху – не в його стилі. Так, артист розповів, що за своє життя він зустрічався з маленькою кількістю дівчат. Своєму першому серйозному коханню артист писав листи з армії, а ось з іншою ексдівчиною Іриною Білик і досі дуже добре спілкується.