Як виглядає невістка Михайла Поплавського, яка перемагає на конкурсах краси: талановита як і співочий свекр

Усі цікавляться творчим та професійним життям українського культурного діяча, втім особисте життя Поплавського не менш цікаве. Чим займається невістка Михайла Поплавського?

Син Михайла Поплавського обрав собі в дружини не лише красуню, а й талановиту та цілеспрямовану жінку. Чим займається Аліна Поплавська та як їй вдалось здобути шалену популярність у певних зіркових колах?

Модель, співачка та інші сфери діяльності Аліни Поплавської

Природа нагородила невістку відомого українського діяча Михайла Поплавського неймовірною красою та безперечним талантом. Схоже, що Аліна Поплавська вирішила, що буде недолуго не скористатись природним даром та власними розумовими здібностями. Саме тому дружина сина української зірки не лише взяла участь у конкурсі “Місис Україна 2019”, а й здобула перемогу.

Син Михайла Поплавського зі своєю дружиною та дитиною
Син Михайла Поплавського зі своєю дружиною та дитиною

Проте, на цьому таланти дівчини не завершуються. Так, наприклад Аліна Поплавська також вирішила спробувати себе у вокалі. Минулого року молода знаменитість отримала відзнаку від музичної премії “Українська пісня року”.

Варто зазначити, що невістка Михайла Поплавського власними силами досягає успіху у творчості та будь-якій сфері свого життя. У програмі “Світське життя” ведуча спитала в найвідомішого ректора України, чи допомагає він своїй родичці. Михайло Поплавський відповів коротко та зрозуміло: він Аліні ніяк не допомагає, адже йому є чим займатись, окрім продюсування власної невістки.

Аліна Поплавська на сцені
Аліна Поплавська на сцені

У душі – творча людина, а за освітою…

Аліну Поплавську безперечно тягне до всього, що пов’язане з творчістю та культурною діяльністю. Проте, за освітою вона мала б працювати в іншій сфері. В університеті невістка Поплавського отримала диплом менеджера готельно-ресторанного бізнесу. Жінці вдається поєднувати дві, здавалося б, непоєднувані професії.

Разом зі своїм чоловіком Олександром вона завідує ресторанами, проте вільний час воліє проводити за творчими справами. Аліна Поплавська сама неодноразово зізнавалась, що співає для душі та не вважає вокал своїм основним призначенням. Проте, молода зірка доволі серйозно ставиться до “простого захоплення”, адже за її плечима є навіть декілька професійних кліпів.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.