Зіркові пари, які не живуть разом: Матвієнко і Мірзоян, Alyosha і Тарас Тополя, Потап і Настя Каменських

Життя кожного українця перевернулось після 24 лютого. Розповідаємо про причини, чому найвідоміші пари українського шоубізнесу більше не живуть разом

Повномасштабна війна внесла свої сумні корективи у життя кожного. Більш того, декому довелось пережити негаразди ще й сімейному плані. Розповідаємо про найвідоміші пари українського шоубізнесу, які сьогодні живуть окремо та причини, чому їм довелось роз’їхатись.

Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян

Сьогодні українські артисти буквально втратили роботу, адже всі концерти, які вони проводять, є благодійними, а отже заробіток від них відсутній. Останнім часом зірки почали отримувати певний відсоток від організаторів подібних заходів, аби хоч якось виживати, проте, коли Матвієнко молодша шукала прихисток для себе та дітей, такої можливості не було.

Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян
Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян

Так, артистка розповідала, що нині вона проживає у Великобританії, адже тільки так може забезпечити дітей не лише умовною безпекою, а й грошима. Зірка мешкає у спонсора. Це людина, яка погоджується на певний час прихистити у себе переселенців з України. Поки Арсен Мірзоян залишається в Україні, Тоня Матвієнко, як висловлювалась сама, намагається вижити на закордонні виплати.

Alyosha і Тарас Тополя

Відома українська співачка Олена Тополя, відома як Alyosha, нині разом з дітьми мешкає у США. Її чоловік, не менш відомий співак, Тарас Тополя залишається в Україні. Ще на початку повномасштабного вторгнення артист відправив свою кохану та дітей за кордон, а сам вирушив на службу.

Alyosha і Тарас Тополя
Alyosha і Тарас Тополя

До слова, у липні знаменита пара вперше за чотири місяці побачила одне одного, проте їхні стосунки ніяк не погіршились через велику відстань. Так, наприклад, зірки зізнавались, що попри все мали свій власний ритуал – обов’язково зідзвонитись о 22:00 за київським часом.

Олексій Потапенко і Настя Каменських

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Останнім часом шанувальники все частіше запідозрюють, що у стосунках Насті Каменської та Олексія Потапенка все не так добре, як могло б бути. Так, наприклад, знаменитості постійно діляться зі своїми шанувальниками неоднозначними натяками на розлучення, а спільних фотографій зірок останнім часом немає.

Ще влітку стало відомо, що вони повернулись в Україну, втім, де перебувають зараз та чи живуть разом – невідомо.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.