Ховають ялинку під одягом і усмішкою: Астаф’єва, Кароль, Лобода та інші, кого викрили у важкому характері

Українські зірки завжди були цікавими та непередбачуваними особистостями – милі та добрі зовні вони ховають чимало цікавого та гострого всередині. Кого з відомих зірок викрили у нестерпному характері?

Будувати бізнес, виступати на сцені та створювати музику – це лише частина життя зірок. Як і будь-хто інший, знаменитостям хочеться мати друзів та коханих людей. Втім, декому з них набагато важче налагодити стосунки з людьми, адже вони мають складний характер. Розповідаємо про таких українських зірок.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Колеги відомої української співачки часто висловлюються про її важкий характер. Так, у зірки чимало прихильників, проте друзів серед колег майже немає. Багато людей пояснюють це тим, що з Тіною Кароль нібито важко знайти спільну мову, проте співачка коментувала подібні закиди. За зізнанням зірки, ніхто навіть не намагався вибудувати з нею комунікацією. Тіна Кароль зізнається, що єдина складність у тому, що ніхто не намагався з’ясувати, що складнощів немає.

Світлана Лобода

Світлана Лобода

Про важкий характер відомої української співачки заговорили давно. Так, ще 2013 року продюсерка зірки публічно прокоментувала те, що насправді працювати зі Світланою Лободою важче, ніж може здаватись. Тоді Нателла Крапівіна зазначила, що вона завжди вміла знаходити підхід до співачки та пробачала їй будь-які непорозуміння, адже вважає творчих людей особливими. Продюсерка також зазначила, що поважає свою колегу, адже у її голові відбуваються такі речі, яким нетворчі люди можуть лише позаздрити.

Даша Астаф’єва

Даша Астаф’єва

Назвати характер української відомої моделі нестерпним важко. Для опису Даші Астаф’євої радше підійде вислів “сильна жінка”, яку чимало людей часто звикли сприймати злою та нібито занадто серйозною. На шляху до заслуженої слави Астаф’єва подолала чимало перешкод та випробувань, але зуміла пронести з собою усмішку. Сама артистка розповідала, що люди часто користувались її готовністю підставити плече допомоги близьким. Сьогодні зірка нарешті знайшла коханого чоловіка та почувається з ним щасливою, втім розповідати про нього шанувальника не готова.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч

Відома українська співачка та красуня сама визнала, що в неї доволі складний характер. Одного разу журналісти запитали в зірки, чи легко з нею жити та які в неї є недоліки. Тоді Злата Огнєвіч розповіла, що насправді в неї дуже важкий характер і про це знають всі близькі люди. Зірка навіть зізналась, що іноді від неї можна почути “міцне слівце” – поза камерами вона далеко не біла та пухнаста.