Полякова у ванній помирилася з Лободою

Сварка між зірками трапилася ще у 2013 році.

Співачка Оля Полякова під час карантину провела на своєму акаунті в Instagram прямий ефір спільно з дизайнером Андре Таном. Під час трансляції зірки зіграли в гру «Правда або дія». Тоді Оля Полякова пригадала сварку зі співачкою Світланою Лободою.

Як виявилося, конфлікт між артистками виник ще у 2013 році під час церемонії нагородження «Viva! Найкрасивіші», який вела Полякова.

«Я оголошувала Світлану Лободу. В тексті було написано «Найбільш голосиста співачка сучасності». Що тут такого?», – обурилася Оля.

Таке представлення не сподобалося Лободі, і тому співачка образилася.

«Після концерту вона написала на своїй сторінці, що я «шалена кобилиця». І ми почали сваритися з нею в інтерв’ю. Коли мене запитували про цей конфлікт, то я жартувала, а вона ставилася до цього серйозно і говорила різне», – пригадала Оля.

Світлана Лобода

Зірки сварилися приблизно рік, поливаючи брудом одна одну під час інтерв’ю та участі у різних проектах. Тоді Полякова вирішила перевести конфлікт у жарт та помиритися з колегою.

«Коли вона назвала мене «шаленою кобилицею», я опублікувала кумедне відео в Instagram. Зняла свої ноги у ванній і написала: «Яка ж я кобилиця? Я русалка!», – поділилася зірка.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.