Тодоренко одумалась після скандалу щодо насилля

Зірка оголосила збір коштів на підтримку жертв насилля.

Регіна Тодоренко нещодавно опинилася в центрі скандалу. В одному із інтерв’ю вона висловила свою думку щодо жертв сімейного насилля. За її словами, жінки часто самі провокують чоловіків на такі дії. Це викликало гостру реакцію у публіки, її позбавила звання «Жінка року» та рекламодавці масово відмовлялися від її послуг.

Після цього співачка вибачилася та випустила фільм про домашнє насилля . Наступним кроком Регіни стала благодійність. Вона оголосила, що перерахувала гроші на підтримку московського центру з питань роботи із проблемами насильства «Насилию.Нет» та закликала фанатів теж долучитися про акції.

«Я вже перерахувала кошти до фонду «Насилию.Нет», із яким співпрацюю. Якщо у вас є можливість допомогти фонду, його реквізити залишу в каруселі. Будь-яка копійка – уже допомога», – написала на своєму акаунті в Instagram Регіна.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.