Немає нічого від батька. Таран оприлюднила фото спільної доньки з Доманським

13-річна Василина стала схожа на маму.

Телеведуча Лідія Таран на своїй сторінці в Instagram оприлюднила нове фото, на якому позує разом із донькою Василиною. Такий пост вона зробила спеціально до Дня матері.

Зірка зауважила, що для неї бути мамою доньки – найбільше щастя. Також Лідія додала, що не помітила, наскільки швидко виросла її Василина. За її словами, 13-річна дівчинка вже одягає її вбрання.

«Почалось! Почала тягати мої сукні і майже доросла до мого взуття. Бути матір’ю доньки….. найкрутіша пригода мого життя, усіх мамусь вітаю і дякую своїй, яка подарувала життя і можливість бути мамою», – написала Таран.

Нагадаємо, Василина – спільна донька Лідії та ведучого Андрія Доманського. Користувачі під фото залишали коментарі, в яких вказували, що дівчинка схожа на маму, натомість спільних рис із батьком вони не знайшли.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.