Зірки, які різко змінили професію: Віктор Павлік вирішив стати викладачем, а Євген Клопотенко – дизайнером

З часом творі люди часто знаходять себе у дещо інших сферах, ніж ті, яким вони присвятили все своє життя. Пригадуємо, хто з українських зірок нещодавно змінив професію

Людина досліджує себе та свої бажання рівно стільки, скільки живе. Комусь щастить одразу усвідомити бажану професію та почати розвиватись в обраній сфері. Хтось займається пошуками до глибокої старості. Є й інший тип людей – які нібито себе знайшли, втім з часом усвідомили, що мають хист ще й до інших занять. Пригадуємо, хто з українських зірок додав до свого резюме ще одну професію.

Віктор Павлік

Шанувальники запам’ятали відомого українського артиста харизматичним і завжди позитивним музикантом, який вміє і про веселе написати, і про сумне заспівати. Усе своє життя знаменитість присвятив кар’єрі артиста, та праця Віктора Павліка не залишилась непоміченою. Втім, тепер знаменитість вирішив спробувати себе й у іншій сфері.

Відомий український співак Віктор Павлік нещодавно повідомив, що став викладачем

Так, дружина артиста, блогерка Катерина Репяхова, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм активно висвітлює своє з Віктором Павліком життя та сімейний побут. Крім того, зірка розповідає і про кар’єру чоловіка. Блогерка повідомила шанувальникам, що тепер Віктор Франкович – не лише співак, але й викладач у коледжі.

Катерина Репяхова повідомила, що її зірковий чоловік пішов працювати у коледж на кафедру естрадного співу. Тепер, жартома розповіла блогерка, Віктор Павлік буде милуватись молодими студентками.

Євген Клопотенко

А ось відомий український кулінар та зірка “МастерШефу” нещодавно приміряв на себе роль дизайнера. Знаменитість разом із відомим стилістом Андре Таном випустив серію футболок із зображенням традиційної української страви – борщу.

Євген Клопотенко у парі з відомим українським дизайнером Андре Таном створив лінійку одягу

Зірковий дует пояснив, що сьогодні, коли країна перебуває в епіцентрі всесвітньо важливих подій, вони вирішили звернути увагу публіки й на культурну спадщину України. Клопотенко та Андре Тан створили футболки, на яких зобразили борщ “під рентгеном”.