Купила разом із коханим, облаштовувала сама: як виглядає триповерховий котедж Тіни Кароль, який їй купив Огір

Відома українська співачка Тіна Кароль мала неймовірну історію кохання. Після смерті чоловіка у знаменитості залишились спогади, син і будинок-подарунок від коханого

Одна з найвідоміших українських співачок Тіна Кароль свого часу мала дуже романтичну й красиву історію кохання. Знаменитість таємно вийшла заміж за продюсера Євгена Огіра, закохані стали батьками спільного первістка, а публіка вважала їх найгармонійнішою та найідеальнішою парою шоубізнесу. Втім, щастя тривало недовго. На жаль, коханий артистки помер від онкології.

Зірка української естради й до сьогодні береже теплі спогади про свого чоловіка, самостійно виховує їхнього сина та турбується про затишок у будинку, який чоловік колись подарував коханій за народження сина. Євген Огір і Тіна Кароль стали власниками недобудови, але облаштовувати дім знаменитості довелось вже самій.

Тіна Кароль показала будинок, в якому живе зі своїм сином від Євгена Огіра Веніаміном
Тіна Кароль показала будинок, в якому живе зі своїм сином від Євгена Огіра Веніаміном

Знаменитість мешкає на Київщині, в селі Зазим’я Броварського району. Артистка береже свій будинок від сторонніх поглядів і не любить порушувати власну приватність. Це й не дивно, адже зірка не розповсюджується і про своє особисте життя, воліючи залишати все в секреті. Втім, приховати всього не вдається, а у мережу таки потрапляють кадри з котеджу, в якому мешкає Тіна Кароль.

У власності знаменитості кухня з панорамними вікнами, декілька спалень та ванних кімнат, тренажерна зала та навіть своя власна студія, де Тіна Кароль може спокійно працювати й займатись репетиціями.

Як виглядає будинок відомої української співачки Тіни Кароль
Як виглядає будинок відомої української співачки Тіни Кароль
У будинку Тіни Кароль є власний тренажерний зал
У будинку Тіни Кароль є власний тренажерний зал

Втім, найцікавіше знаходиться не всередині будинку, а ззовні. Тіна Кароль облаштувала прибудинкову територію таким чином, що помістила у своїй власності й лаунж-зону, й футбольне поле для гри з сином, і навіть невеликий город. До слова, там знаменитість власноруч вирощує овочі й фрукти. Є у зірки і власний розарій з понад 50 кущами.

Як виглядає прибудинкова територія співачки Тіни Кароль
Як виглядає прибудинкова територія співачки Тіни Кароль

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.