Віталій Козловський, Оксана Марченко, Ані Лорак та Олег Винник: з ким і чому скандалив Ігор Кондратюк

Відомий український ведучий і продюсер Ігор Кондратюк за час своєї кар'єри встиг поскандалити з багатьма знаменитостями. Пригадуємо причини, що стали на заваді їхній дружбі

Ігор Кондратюк, відомий український продюсер і телеведучий, давно прославився в шоубізнесі. Знаменитість за довгі роки своєї успішної кар’єри встиг подружитись із багатьма зірками. Разом з тим, нажив продюсер собі й ворогів. Розповідаємо про найгучніші скандали, що пов’язані з ім’ям Ігоря Кондратюка.

Олег Винник

Виявляється, Олег Винник хотів подати в суд на Ігоря Кондратюка

Не так давно з’ясувалось, що відомий український співак Олег Винник міг засудити свого зіркового колегу. У нещодавньому інтерв’ю Ігор Кондратюк пригадав, як за часів існування шоу талантів “Шанс” до нього прийшов юнак, який нібито представився Олегом Винником. Молодий співак захотів взяти участь у проєкті Кондратюка, втім той відмовив, спершу запросивши його на “Караоке на Майдані”. Пізніше продюсер і ведучий вирішив розповісти цю історію в прямому ефірі, а Олег Винник подав на нього в суд. Про те, чому так сталось, ми писали раніше.

Оксана Марченко

Багато років тому Ігор Кондратюк підтримував дружні зв’язки зі своєю колегою, телеведучою Оксаною Марченко. Втім, яблуком розбрату став початок російської агресії на Сході України. Тоді кума російського президента намагалась виправдати події в країні, втім Кондратюк з нею був абсолютно незгодним. На цьому багаторічні товариські стосунки зіркового дуету завершились.

Ані Лорак

У відкриті конфлікти зі скандально відомою співачкою Ані Лорак Ігор Кондратюк не вступав. Втім, на тлі її некоректної поведінки продюсер промовчати не зміг і жорстко висловився про своє ставлення до неї. Знаменитість зазначив, що для нього артистка померла, а всім українцям порадив позбутись від Ані Лорак у своєму інформаційному просторі.

Віталій Козловський

Чому Віталій Козловський та Ігор Кондратюк терпіти одне одного не можуть

Одвічний скандал відомого українського продюсера та не менш популярного артиста триває довгі роки. Все почалось, коли Віталій Козловський “пішов” від Ігоря Кондратюка. Співак вирішив припинити співпрацю зі своїм наставником, адже вважав, що той на ньому наживається. Хай там як, артист залишився винним продюсеру кругленьку суму, яку не може віддати й досі. Нині колишні колеги дуже невтішно висловлюються одне про одного й воліють взагалі не згадувати минуле.