Двоповерховий в стилі лофт: як виглядає будинок Остапчука, в який він планує переїжджати з 22-річною дружиною

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук у шлюбі зі своєю колишньою дружиною Христиною Горняк побудували двоповерховий будинок

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, має дуже насичене особисте життя. Знаменитість офіційно перебував у шлюбі двічі, а незадовго після другого розлучення почав стосунки з Катериною Полтавською. Шанувальники вже підозрюють, що знаменитість встиг одружитись із 22-річною коханою. Хай там як, але шоумен вже збирається жити разом із Катериною у будинку, який зводив разом з ексдружиною.

Про це знаменитість повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Тоді Володимир Остапчук запропонував шанувальникам поставити йому питання, які їх найбільше турбують. Одним із таких стало – чи збирається шоумен жити у їхньому з Горняк будинку разом з Катериною Полтавською. Зірка відповів ствердно та показав, як виглядає оселя.

Всередині будинку ремонт робити ще не починали, а от ззовні вже все готове. Стіни заміського котеджу зіркової пари оформлені у сірий колір, а вікна окреслені красивою білою рамкою. Окремо слід звернути увагу на балкон на другому поверсі – він огороджений склом темного кольору, що створює особливий стиль та додає екстравагантності екстер’єру.

Як виглядає будинок Остапчука та Горняк, в якому шоумен хоче жити з Полтавською
Як виглядає будинок Остапчука та Горняк, в якому шоумен хоче жити з Полтавською

До слова, сам цей будинок став причиною першої публічної сварки колишніх закоханих – Володимира Остапчука та Христини Горняк. Зіркова пара довго приховувала своє розлучення, не маючи бажання виносити сварки на публіку. Втім, коли нотаріусиня та екскохана шоумена зрозуміла, що той збирається переїжджати в їхній спільний дім із новою дівчиною, терпіти не стала.

На своїй сторінці в Інстаграмі Христина Горняк ненав’язливо порадила своєму колишньому чоловікові Володимирові Остапчуку спершу розібратись із нею – спокійно та правильно поділити спільне майно. Лише потім, зазначила блогерка, слід замислюватись про те, що з будинком робити.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.