Вражаюче схуд і дійшов до Євробачення: як змінився переможець “Х-Фактору 4” Сашко Порядинський

Переможець четвертого сезону "Х-Фактору" Сашко Порядинський досягнув неабиякого успіху після завершення проєкту. Як сьогодні живе знаменитий артист?

Український співак Олександр Порядинський здобув особливу популярність після участі та перемоги у четвертому сезоні вокального змагання “Х-Фактор”. Знаменитість, здавалося б, зник після фіналу телепроєкту, втім насправді йому вдалось досягти неабияких успіхів. Розповідаємо, як змінився після перемоги в шоу артист Сашко Порядинський.

Історія майбутнього артиста почалась у селі Кухарка Чернігівської області – саме там знаменитість з’явився на світ у багатодітній сім’ї. Першою талант хлопця помітила його хрещена. Вона порадила хлопцеві подумати про кар’єру вокаліста та допомогла йому почати виступати в одному з місцевих клубів. Тоді Сашко Порядинський показав себе з найкращої сторони, за що його нагородили великою кількістю відзнак.

Коли юнакові виповнилось 15 років, він вирішив взяти участь у змаганні “Х-Фактор”. Тоді Сашко виконав пісню Івана Ганзери “Не плач, тато” і миттєво завоював прихильність і членів журі, і телеглядачів. Боровся за перемогу Порядинський у команді Дубцової та в результаті став переможцем – у суперфіналі молодий артист виграв два мільйони гривень.

Яким був на Х-Факторі Сашко Порядинський

Після участі у шоу Сашко Порядинський зумів завоювати неабияку популярність, тому почав гастролювати Україною. Знаменитість їздив різними містами рідної країни з концертами, а після завершення школи вступив до Харківської державної академії культури. Там юнак опанував естрадний і народний спів.

Як виглядає Сашко Порядинський після схуднення на 60 кілограмів

2020 року Сашко Порядинський спробував свої сили у Національному відборі на Євробачення. Тоді знаменитість представив англомовну пісню Savior та вразив усіх потужним вокалом і чудовим звучанням. Хлопець розповів у своїй пісні про самотність у сучасному світі та зайняв четверте місце.