Переможець четвертого сезону Х-Фактора Олександр Порядинський шокував схудненням (Фото)

Молодий український співак і автор пісень Олександр Порядинський шокував схудненням. Його знають, як переможця четвертого сезону Х-фактора, але тоді він був досить вгодованим, а ось зараз Сашу не впізнати.

У свої 15 герой статті зумів стати першим в одному з вокальних талант-шоу країни, це було в 2013-му. Його наставником була Ірина Дубцова.

Саша Порядинский со своей наставницей Ириной Дубцовой
Саша Порядинський зі своєю наставницею Іриною Дубцовою

Голос підлітка підкорив тисячі глядачів, а особливо багатьох зворушила пісня Івана Ганзери «Не плач, тато» у виконанні Олександра:

За останні півроку Порядинський показав приголомшливий результат схуднення — він скинув майже 70 кілограмів. Все це завдяки спорту і захопленню екстримом.

Більш того, нещодавно співак спробував себе в якості моделі в фотосесії для київського ательє «Імператорський кравець», яке відшивало костюми для трьох президентів України і ще чотирьох глав інших держав.

Александр Порядинский в фотосессии для ателье
Олександр Порядинський в фотосесії для ательє

Його засновник Стів Кріплані надихнувся зовнішніми змінами переможця Х-фактора, адже він запам’ятався йому повним хлопцем:

«Я люблю цілеспрямованих людей, і мені здається, Саша саме такий. Як імідмейкер, можу сказати, що йому дуже йде класичний стиль. Модель Олександра — це смокінг, а білу сорочку можна обіграти різними аксесуарами», — каже власник ательє.

Стив Криплани
Стів Кріплані

Порядинський розповів, що отриманий досвід надихнув його більш уважно ставитися до вибору образу:

«Тепер я знаю, які моделі і кольори мені підходять. Під час зйомок я намагався уявити себе президентом, щоб краще вжитися в роль. У таких костюмах самооцінка дійсно підвищується», — поділився враженнями Сашко.

Похудевший Саша Порядинский
Схудлий Сашко Порядинський

Шанувальники виконавця можуть бути спокійні — якщо раптом з кар’єрою співака щось не складеться, він завжди може податися в моделінг.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.