Близнята Алли Пугачової та Максима Галкіна раптово подорослішали: Гаррі знайшов пророцтво у маминій пісні

Композицію "Все ушли в осень" Алла Пугачова записала ще у 2010 році. Тепер її син Гаррі взяв трек, щоб проілюструвати події останнього місяця. Заразом показав світлини найближчих людей.

У своїй Інстаграм-сторіз Гаррі виклав свою світлину з дуже сумним обличчям. 10-річний хлопчик лежить на підлозі в якомусь тісному приміщенні, підмостивши під голову подушку. Схоже, фото зроблене під час перебування у бомбосховищі.

Сестру-близнючку брат теж сфотографував на такому ж тлі. Ліза не така сумна, як Гаррі. Вона навіть легенько усміхається. Звісно, не обійшлося без світлини батьків Алли та Максима. Вірогідно, вони зроблені ще до війни в Ізраїлі, оскільки на обличчях дорослих немає печатки смутку.

Гаррі Галкін показав сестру Лізу під трек Все ушли в осень

Всі ці кадри син Галкіна супроводив треком мами Алли “Все ушли в осень”. Деякі з рядків пісні з огляду на події після 7 жовтня 2023 року виглядають доволі пророчими:

В городе пусто,

Все ушли в осень.

Без тебя грустно,

С тобой и вовсе.

Або таке:

Я кричу: “Вольно!”

Все ушли в осень.

И меня волны над землей носят.

Гаррі Галкін показав батьків під трек Все ушли в осень

Сама Алла Борисівна не стала коментувати ситуацію з війною, яка застала її з дітьми в Ізраїлі. Вона просто виклала світлини з недавнього дня народження близнят, яке відзначали ще в мирі 18 вересня, зробивши підпис:

“Живемо далі”.

Ходять чутки, що Пугачова з дітьми виїхала на Кіпр, де в родини теж є будинок, і де подружжя завбачливо зробило громадянство ЄС. У Максима на листопад було заплановано 16 концертів у різних ізраїльських містах. Звісно, у зв’язку з оголошеним у країні воєнним станом їх довелося скасувати.

Галкін сповістив, що обов’язково зустрінеться зі своїми шанувальниками, тільки пізніше. Мовляв, вдалося визначити інші дати для виступів.