Тоня Матвієнко розповіла про інцидент у лікарні

Неприємна ситуація трапилася 20 років тому.

Оля Полякова та Тоня Матвієнко провели спільний ефір в Instagram, під час якого зіграли в гру «Правда або дія». У процесі Тоня розповіла про інцидент, який трапився з нею в лікарні «Охматдит».

Зірка пригадала, як привела свою доньку Уляну на огляд до лікаря. Чоловік почав до неї домагатися. Матвієнко тоді було 19 років.

«Одного разу трапилася неприємність. Ми потрапили в Охматдит, до мене прийшов лікар і став мене домагатися — в 19 років. Він мене притиснув і сказав: «Ну ти ж нагуляла», – розповіла Антоніна.

За словами артистки, лікар навіть погрожував нашкодити дитині.

«1999 рік, телефонів немає, всі були на дачі, нікому зателефонувати. І він собі вирішив, що я така дурна малолітка, народила, тому що бродила десь. Він сказав: «Якщо не підеш, то я твоїй дитині зроблю проблеми», – поділилася артистка.

Тоді її врятувало ім’я її мами – народної артистки України Ніни Матвієнко.

«Я пам’ятаю і рік, і день, коли прибула. Можна підняти матеріали, подивитися, чи працює цей лікар. Тому що це така травма. Я тоді сказала: «Ти що! Так у мене мама Ніна Матвієнко!» І це мені допомогло», – зазначила Матвієнко.

Вона припускає, що чоловік досі там працює, але додала, що не має бажання з’ясовувати стосунки через скільки років. Тим паче, що тоді конфлікт вдалося залагодити.