Прикрила принади крихітною подушкою: Катя Кухар без сорому і совісті позує перед камерою

Хореограф і прима-балерина Катерина Кухар завжди вражала своєю скромністю і елегантними манерами. Але щось пішло не так.

Для свого останнього посту в Інстаграм вона не посоромилася залишитися перед камерою в чому мати народила. Добре, що під рукою виявилася шовкова подушка, якої вона змогла прикрити причинні місця. Куди тільки дивиться Олександр Стоянов?

Прима-балерина Національного театру опери та балету України і суддя самого популярного танцювального проекту України “Танці з зірками ” Катерина Кухар перед камерою залишилася без наряду і білизни, прикрившись коричневої шовкової подушкою. На голові у неї надіта маска для сну. Таким сміливим чином вона вирішила прорекламувати власний авторський проект по мистецтву любити себе, і розіграти косметику і продукти для будинку.

“Мистецтво любити себе – це не тільки про те, щоб зуміти домовитися з собою і почати цінувати себе, любити себе і жити на благо собі. Але і про бажання оточувати себе речами, які радують око і надихають! “, – написала легендарна і гнучка Кухар.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!