Поки Ляйсан Утяшева не бачить: Одружений Павло Воля розважався з 16-річною Ескортниці

Ще не закінчилися пристрасті по Тарзану з Королевою, як в російському шоу-бізі новий скандал - зразкового сім'янина Павла Волю зловили з двома ескортницями, однією з яких нещодавно виповнилося 16 років.

Шоумен, резидент Камеді Клаб, відомий комік Павло Воля в 2012 році одружився з гімнасткою, чемпіонкою Європи Ляйсан Утяшевою, за якої довго і красиво залицявся. У них народилися двоє дітей: сину Роберту 7 років, доньці Софії – 5.

Павло Воля і Ляйсан Утяшева втратили право називатися ідеальною сім’єю

Пара постійно показувала свою любов і безхмарні відносини, Павло невпинно в своєму Інстаграмі зізнавався дружині в коханні, задаровував її цінними подарунками, якими Ляйсан щасливо хвалилася.

Сім’я Волі і Утяшевої на відпочинку

А тут така оказія!

П’яного в мотлох “зразкового” чоловіка сфотографували в ресторані в компанії двох дівчат зі зниженою соціальною відповідальністю, але елітного рівня – так званих ескортниць.

Дві супутниці Павла Воли в ресторані

Причому, одна з них – відома Даша Іванова, яку в московській тусовці знають під кличками “Малолєтка” і “Арабська давалка”. А це тому, що дівчині всього 16 років, а ще вона спеціалізується на багатих клієнтах з Арабських Еміратів.

Очевидно, їй не дає спокою слава (а більше – доходи) найдорожчої ескорниці світу Яни Орфеевой з Києва (читайте про неї тут і дивіться в відео в кінці статті).

Дар’я Іванова

Але арабські шейхи малоліток тепер не беруть в гареми – підсудна справа. Тому Івановій доведеться чекати свого зоряного часу ще майже два роки.

Ну, якщо на той час вона ще когось буде цікавити.

Лялечка Даша Іванова

Юна, безсумнівно дуже красива, дівчина відразу стрибнула дуже високо. І зараз зрозуміла, яку фатальну помилку зробила, виставивши в свій Інстаграм фото п’яного Волі з провокативним підписом “І як все закінчилося”

Павло Воля

Очевидно, що вона отримала конкретний посил – чи то від шоумена, чи то від його дружини, але дівчина різко дала задній хід: вона просто прийняла за знаменитість якусь іншу людини.

Даша Іванова, 16 років

Але, швидше за все, просто так це не закінчиться – соплячка зазіхнула на святе – ідеальну російську родину, втіленням якої і були Ляйсан Утяшева і Павло Воля, хоча вони тепер живуть в Іспанії, а в Росії просто заробляють.

Але у них є особняк в Підмосков’ї, в Коломенському, який і показують російській публіці. У них є ще один особняк на Новоризькому шосе.

 

Тепер дівчиною Дашею Іванової та її батьками зайнялася ювенальна поліція, так як ескорт-послуги Даша стала надавати більше року назад, а тоді їй ще не було 15 років.