Лоліта виставила свої обвислі “диньки” і з жалем сказала, що дуже засмучена

Лоліта Мілявська час карантину даремно не втратила - розлучилася з п'ятим корисливим чоловіком, через суд виставила його з квартири. А ще - схудла і погарнішала.

І була готова далі працювати в поті чола, радувати глядачів своєю новою програмою і шоу. Навіть повністю оновила свій концертний гардероб – новенькі облягаючі боді відмінно демонстрували успіхи співачки в схудненні.

Лоліта
Лоліта

Так як навесні карантин був в самому розпалі, великий концертний тур по всій Росії, починаючи з Далекого Сходу, перенесли на вересень. Що примітно, практично ніхто з глядачів не здав квитки, сподіваючись восени потрапити на концерт улюбленої артистки.

Але у ж листопад, і не тільки Лоліта, а й інші російські артисти отримали повідомлення, що всі концерти скасовуються як мінімум до середини весни.

Засмучена співачка звернулася до своїх шанувальників з цим неприємною звісткою. Вона подякувала за підтримку і пообіцяла, що всім бажаючим гроші за квитки будуть повернуті в повному розмірі.

Лоліта звертається до шанувальників
Лоліта звертається до шанувальників

А поки всі артисти будуть шукати якісь інші шляхи заробляння грошей, так як запаси у більшості просто закінчилися. Що буде далі – невідомо. Деякі зірки, як Олег Газманов, звільнили свої команди, інші виживають за рахунок наявних інших бізнесів, а деякі вже звернулися до уряду за матеріальною допомогою.

 

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.