Екс-учасниця «ВІА Гри» Єва Бушміна нагадала про себе сміливою фотосесією: оголилася і позувала на тлі звалища

Колишня солістка групи «ВІА Гра» Єва Бушміна вирішила нагадати про себе сміливим фото. Виступаюча під псевдонімом LAYAH співачка оголилася і позувала на тлі викинутого з океану сміття.

Здається, в українському шоу-бізнесі набирає обертів любов зірок до нескромних фотосесій. Зовсім недавно своїми формами хвалилися Даша Астаф’єва, Тіна Кароль, Леся Нікітюк, так що і героїня нашої сьогоднішньої статті теж вирішила не відставати від колег.

В Instagram-стрічці Бушміної з’явилося кілька знімків на морському березі, на яких вона постала зовсім без одягу, а в якості реквізиту вибрала сміття. Немов бездиханна Єва лежить на піску, прикривши причинні місця водоростями.

Кадр из клипа LAYAH на песню «Навсегда»
Кадр з кліпу LAYAH на пісню «Навсегда»

Таким чином виконавиця хотіла звернути увагу підписників до глобальної проблеми екології, про що говорить підпис до публікації:

«Через наше пластикове сміття».

Втім, залучити публіку їй дійсно вдалося. Ось як користувачі мережі коментують кадри:

  • «Дякую за такі роботи»;
  • «Ну що тут сказати? Людина талановита в усьому!»;
  • «Як красиво!»;
  • «Плюс вуглекислий газ, плюс метан… Це теж треш, який ми не бачимо»;
  • «Шедевр».

Перш ніж стати сольною співачкою, героїня статті була солісткою групи Lucky, потім бек-вокалісткою у Насті Каменських і у «Авіатора», посіла п’яте місце в третьому сезоні вітчизняної «Фабрики зірок», там же вона і взяла собі творчий псевдонім Єва Бушміна, хоча її справжнє ім’я — Яна Швець.

Ева Бушмина в составе «ВИА Гры» с Надеждой Мейхер и Альбиной Джанабаевой
Єва Бушміна в складі «ВІА Гри» з Надією Мейхер та Альбіною Джанабаєвою

У 2010-му виконавиця потрапила до «ВІА Гри», де співала в складі з Альбіною Джанабаєвою та Надією Грановською, яку потім замінила Санта Дімопулос. Через 2 роки в жіночому тріо Єва нарешті почала сольну кар’єру, зараз слухачі знають її як співачку LAYAH.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.