Граціозна Наталя Могилевська вбралася в клоуна: Влад Яма посміявся до сліз

Красуня і колишня улюблениця Влада Ями Наталя Могилевська завжди вміла стильно і модно одягатися.

У цьому їй допомагали стилісти і популярні українські дизайнери. Але вона вирішила трохи поекспериментувати і показати своїй аудиторії щось незвичне.

Могилевська вбралася в костюм клоуна і заговорила про проект Зеленського

Як виявилося, що вона виступала в шоу “Ліга сміху “, і там приміряла на себе цей яскравий і трохи карикатурний вигляд.

Вона є тренером команди “Моя провінція “. Виступ вийшов дуже смішним, і отримало схвальні оцінки з боку інших суддів проекту “Ліга сміху “.

Чоловік і дружина на вулиці Червоних Ліхтарів – Моя Провінція | Ліга Сміху 2020

Нагадаємо, минулого тижня Могилевська з’явилася ще в одному проекті телеканалу 1 + 1 “Танці з зірками “. Там вона стала суддею-джокером, і весь вечір загравала з одруженим Григорієм Чапкісом. Публіка заговорила – це безперечно на зло Владу Ямі, який теж сидів у суддівському кріслі.

Відзначимо, “Ліга Сміху ” – це проект, який придумав і розробив разом зі своєю командою нинішній президент України Володимир Зеленський в той час, коли він ще був актором і гумористом. Зараз авторські права на шоу повністю належать студії “95 квартал “, а ведучим проекту став один Зеленського “лисий з кварталу ” Євген Кошовий.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.