Красуня-дружина Діми Комарова Олександра Кучеренко похвалилася ідеальною фігурою в обтягуючому костюмі: очей не відірвати

Дружина Дмитра Комарова показала ідеальну фігуру, якої вона домоглася за допомогою регулярних тренувань. Олександра Кучеренко порадувала шанувальників новим фото.

Міс Україна-2016, екс-учасниця самого танцювального проекту країни «Танці з зірками», телеведуча на каналі ICTV — все це про героїню нашої сьогоднішньої статті.

Незважаючи на настільки завантажений робочий графік, 22-річна Саша справляється з роллю дбайливої дружини, а також знаходить час на спорт і розвиток особистого мікроблогу в Instagram, де на неї підписані вже більше сотні тисяч людей.

Александра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Своїх шанувальників Кучеренко часто радує свіжими публікаціями, остання з’явилася в її профілі сьогодні. На цей раз дружина ведучого «Світу навиворіт» поділилася кадром з фітнес-клубу. Дівчина позує в чорних обтягуючих легінсах і топі в колір, які вигідно підкреслили її стрункі ноги та осину талію.

Ось як Олександра підписала фото:

«Коли ранок добрий. А з чого почався ваш вівторок?».

Всього за пару годин знімок героїні статті зібрав кілька тисяч відміток «Подобається» і десятки захоплених коментарів від користувачів мережі.

З мандрівником Комаровим Кучеренко познайомилася якраз таки на конкурсі краси «Міс Україна» в 2016 році. Офіційними чоловіком і дружиною пара стала у травні 2019-го, причому цей факт вони приховали від настирливих папарацці, розповівши про все публіці вже після самого весілля.

Дмитрий Комаров и Александра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Олександра і Дмитро зустрічалися ще під час участі в «Танцях», хоча тримали відносини в таємниці. Судячи з усього, саме за їхнім прикладом учасник нинішнього сезону шоу екс-холостяк Сергій Мельник сподівається побудувати щасливі відносини з Ганною Різатдіновою — їх звів паркет.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.