Як Крістіна Орбакайте буде виглядати в старості? Разюча подібність з Пугачовою

Дочка Алли Борисівни Пугачової Крістіна Орбакайте кожен день тільки гарнішає, але роки, звичайно ж, беруть своє.

Нещодавно Крістіна опублікувала фото, яке демонструє її разючу подібність із зірковою мамою. Напевно, виною тому глибокі зморшки, які з’явилися на обличчі білявий співачки.

Ходили чутки, що Крістіна Орбакайте прикладається до пляшки. Може, у неї через це так сильно постаріла шкіра?

Подібність Орбакайте і її матері Алли Пугачової
Подібність Орбакайте і її матері Алли Пугачової

Таке припущення висувають в коментарях прихильники, які впевнені – свої неприємності на сцені Орбакайте проживає разом з пляшкою, незважаючи на те, що у неї є маленька дочка.

Однак Інстаграм-публікації кажуть взагалі про зворотне – Христина задоволена життям, працює, відпочиває, нерідко зустрічається з мамою.

Крістіна Орбакайте нещодавно одружила сина. На заході була присутня і зведная бабуся з її молодим чоловіком Максимом Галкіним.

Також фоловерів Христини відзначають, що чим старше вона стає, тим більше вона схожа на свою маму. Всі такі ж риси, посмішка і форма особи.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.