Алла Пугачова показала себе справжню без перуки і макіяжу: «Дуже мила старенька»

У Мережі з'явилося рідкісне сімейне фото Максима Галкіна і Алли Пугачової, яке вразило публіку.

У нерівний шлюб Максима Галкіна і Алли Пугачової багато хто не вірив. Здавалося б, різниця у віці в 27 років – це справжня прірва між подружжям і довго їх шлюб точно не протягне. У Мережі часто з’являється інформація про те, що зоряна сім’я розлучається, приписують Галкіну відносини на стороні, проте це не більше, ніж чутки і плітки. Галкін і Пугачова вже 9 років в офіційному шлюбі і демонструють міцні і щирі почуття одне до одного.

Максим Галкін і Алла Пугачова щасливо живуть у шлюбі 9 років
Максим Галкін і Алла Пугачова щасливо живуть у шлюбі 9 років

Нещодавно на фан-сторінці Алли Пугачової з’явилося дуже рідкісне, архівне фото. На фото Пугачова сидить, обернувшись шарфом. Пугачова постала в звичайному домашньому вигляді – без пишної зачіски і макіяжу. На знімку Галкін стоїть позаду, поклавши руки на плечі дружини, ймовірно, робить їй масаж.

Багато шанувальників поставилися позитивно до сімейного фото, так як співачка виглядала природно, але деякі відзначили, що роки беруть своє і Алла Борисівна з роками точно не молодіє. «Бабусю треба берегти!», «Старенька! Дуже мила старенька! »,« Душевненько, уютненько, у сімейному тепло! »,« Справжнє », – прокоментували фото користувачі Мережі.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.