У Юрія Горбунова нова Катя: молодший, красивіше, більш гнучка і нижче ростом (ФОТО)

Відомий телеведучий Юрій Горбунов показав зворушливе фото з Катериною. Тільки не з тієї, що його дружина.

Напередодні в шоу “Танці з зірками ” прима-балерина Катерина Кухар вбралася в розкішне блискуче плаття. Не встояв навіть одружений Юрій Горбунов, який тут же прийшов з нею фотографуватися. Докази того, що наряд Кухар йому дуже сподобався, імпозантний чоловік виклав в мережу.

Катерина Осадча отримала новий привід для ревнощів: чому це Юра обіймається з іншого?

“Вона зла, а ви добряк “, “А з Тіною можна фото “, “А ви не боїтеся, що вдома дружина заревнует “, – пишуть коментатори і фоловерів Юрія Горбунова.

Адже схожий скандал за участю Юри вже був. Тоді він на зйомках “Великі Вуйки ” змушений був поцілувати Надію Мехер в губи під камерою крупним планом. Будинки дружина, м’яко кажучи, була незадоволена. Ледве стримуючи свої емоції, вона простила йому це пригода. Але тепер строго стежить за всіма його ефірами.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.