Без макіяжу і з пучком на голові: Наталія Могилевська показала, як виглядає в реальному житті

45-річна співачка Наталя Могилевська опублікувала в своєму Інстаграмі нове фото і показала, як виглядає в звичайному житті.

Не так давно українська співачка Наталія Могилевська кардинально змінила імідж. Артистка перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд, а розкішні сукні все частіше почала заміняти на зручний одяг оверсайз. Крім того, на своє 45-річчя Наталія заявила, що починає життя з чистого аркуша. Така кардинальна зміна стилю підтверджує серйозність сказаних артисткою слів.

Нещодавно Могилевська поділилася в своєму Інстаграмі літнім фото. На знімку Наталія позує абсолютно без макіяжу в об’ємній блакитній сорочці і недбалим пучком на голові. Доповнили образ дуже стильні, квадратні сонцезахисні окуляри, які, до слова, дуже йдуть співачці.

Користувачі Мережі відзначили, що Наталі дуже підходить такий стиль і вона виглядає неймовірно жіночно і ніжно. «Фото дуже ніжне. Наталя виглядаєте супер. »,« Ви на цьому фото така Мила) »,« Я вас не впізнала, яка то інша, витончена і ніжна, натуральна і жива », – відреагували на фото фоловерів.