Вся в шкірі і мініспідниці: Оля Полякова блиснула своєю зіркою – яскравіше, ніж у Вєрки Сердючки

Довгонога білявка Оля Полякова засвітила свою "зірку " в неймовірно яскравій і латексній червоній сукні.

Співачка звикла показуватися на публіку в зухвалих яскравих нарядах, які створюють навколо себе бурхливі обговорення. Варто відзначити, що на останньому прямому ефірі шоу “Танці з зірками “, де Полякова була запрошена ведучою балкона, суперблондинка вийшла в сукні з побутових відходів.

На своїй сторінці в Інстаграм Оля Полякова публікує то, що зазвичай не показують по телевізору

В описі Полякова поділилася, що стала суддею нового проекту на шоу “Маска ” на телеканалі “Україна “. Це аналог проекту “Маскарад ” на телеканалі 1 + 1, де зірки вбираються в величезні костюми, які важать навіть близько 50 кг, а учасники повинні вгадати хто ж за ним ховається.

Відзначимо, що Ольга Полякова – українська співачка, володарка негласного звання “королева ночі “. Вона виконала пісні як українською, так і російською мовами. В її репертуарі в основному стиль поп, де вона розповідає про нерозділене кохання. Цільова аудиторія – молодь.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.