Оля Полякова влаштувала скандал в ефірі з Ляшко. Каже, що їй нема на що жити

В ефірі телевізійної програми "Народ проти " напередодні виступала суперблондинка Оля Полякова, яка зухвало висловилася - їй зовсім не подобаються ті карантинні обмеження, які придумала собі влада.

“Під роздачу ” потрапив головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко. Оля Полякова висловилася, що гроші, які держава нібито обіцяв виділити артистам, які залишилися без грошей і без роботи, таємничим чином кудись пропали і ніхто нічого не отримав. А ще, враховуючи нинішню ситуацію, щоб утримувати свої творчі колективи та давати концерти, Оля Полякова має давати мінімум по два концерти в день. Щоб хоч якось себе прогодувати.

Оля Полякова заявила, що в нинішніх умовах, щоб отримати компенсацію від держави, потрібно занести комусь хабар

Суперблондинка вже не вперше висловлює своє невдоволення тим, що на індустрію творчості закрили очі.

Оля Полякова
Оля Полякова

Хоча головний санлікар Ляшко стверджує – це не так. І заборонили влаштовувати концерти не через те, що хотіли цілеспрямовано когось ущемити, а через те, що концерти – це потенційна “гаряча точка “, де одна людина за дві години може заразити ще 50 осіб китайської болячкою.

“Економіка – це міністр фінансів. Культура – це міністерство культури. Я – за здоров’я. Концерти – це масове скупчення людей, де можлива потенційна небезпека інфікування. Тому я за обмеження масових заходів. Питання компенсацій – це, вибачте, є профільні міністерства “, – у властивій йому стриманій манері зазначив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Оля Полякова
Оля Полякова

Але “королева ночі ” не зупинятиметься, і буде далі “вибивати ” допомогу від держави для себе і інших артистів, які потрапили в схожу ситуацію в зв’язку з тривалим карантином і забороною на проведення масових заходів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.