Колишня Остапчука Олена Войченко гідно відповіла Христині Гірник: “Ти патологічна брехуха – і ось докази “

Якщо чесно - його вже шкода. Йдеться про Володимира Остапчука. Одну кинув, другу завів - тепер вони гризуться, а крайній - вгадайте хто?

Скандали – один з безвідмовних способів піару. Хто би знав, хто така звичайний київський нотаріус Христина Горняк, якби не весь галас навколо її роману, а потім одруження на собі популярного актора й ведучого Володимира Остапчука.

Володимир Остапчук та Олена Войченко прожили в шлюбі 12 років, у них двоє дітей – син Еван (2 роки) і дочка Емілія (7 років).

Володимир Остапчук в сім'єю за місяць до розлучення
Володимир Остапчук в сім’єю за місяць до розлучення

Почалося з того, що колишня заявила, що Остапчук дає мало грошей на дітей. Батько обурився і показав, що дає в рази більше, плюс оплачує приватний садок, школу і все гуртки для дітей.

 ""

Нова дружина ведучого шоу “Маска” на телеканалі “Україна” Володимира Остапчука Христина Горняк звернулася до колишньої дружини шоумена Олени Войченко. На це вона отримала гідну відповідь.

 ""

Олена заявила, що мовчати не буде і виставила на загальний огляд СМС-листування, яка підтверджує її слова про те, що Христина свідомо забрала чоловіка з сім’ї.

 ""

 ""

Це тільки частина листування. Швидше за все, це тільки початок чергового витка скандалу. І розумних в ньому точно немає, так як вже б це все припинилося давно.

Або ж, все мусується спеціально – для піару і реклами. Як думаєте?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.